21. ožujka 2018.

ODGOĐENO PRVO PROLJETNO KOLO

Sve kategorije polaznika naše škole sa prvenstvom startaju 31.03.2018......

Odgoda svih utakmica bila je za očekivati zbog još uvijek loših vremenskih prilika,tako da proljetni dio prvenstva započinje 31.03.(Subota) i  02.04.2018.(Ponedjeljak)

Juniori nakon Cup utakmice u Srijedu 28.03. ugošćuju ekipu Rudara iz Murskog Središća koja se igra u Subotu 31.03. sa početkom od 16.30 sati na igralištu NK Spartak-a.

U Kvalitetnoj ligi Mlađi Pioniri U12  igraju u Subotu 31.03. a to je prva od tri utakmice koje igramo tog vikenda u gostima sa ekipama Dinama iz Domašinca dok Limači U10 i Pioniri U14 igraju u Ponedjeljak 02.04.

Početnici U8 igraju protiv Sloge iz Čakovca,ali još se nije poznato mjesto odigravanja kao i satnica odigravanja utakmice.

Evo već za početak sve samo ne lagani protivnici nego naprotiv možemo reći da sve ove utakmice nose epitete derbi kola u svim kategorijama.Možda je tako i bolje da se na samom početku "riješe" tzv. najjači sportski rivali.Obzirom da se zbog kako i sami vidimo lošeg vremena dio igrača još uvijek priprema u dvorani,izuzev Ml.Pionira,Pionira i Juniora te vrlo malog ili nikakvog odigravanja pripremnih susreta na vanjskim terenima teško da se budemo brzo priviknuli na vanjske uvjete tako da će biti potrebno početnog razumijevanja za neuigranost koja nam se može desiti.Potrebno je iskoristiti sada tjedan dana dobroga vremena koje se najavljuje i promjenu kazaljke na satu koja nam ide u prilog pa nakon toga krenuti u prvenstvene okršaje,nadamo se i bez ozljeda.

 

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.