25. ožujka 2018.

ODIGRANE PRIPREMNE UTAKMICE PRIJE POČETKA PROLJETNOG DIJELA SEZONE

Aktivne su bile ekipe ovoga vikenda a u svrhu priprema za proljetni dio sezone......

 

POČETNICI I LIMAČI PORAŽENI U ČAKOVCU OD "SLOGE"

Najmlađe naše kategorije, konačno su ove subote, dočekale izlazak na vanjske terene. Nakon što se zima ove godine poigravala s nama, tek smo danas po prvi put izašli iz dvorane te odigrali s obje ekipe, Početnicima i Limačima, prijateljski susret u Čakovcu protiv NŠ"Sloga". S obzirom da nijedan trening nismo održali na travi, bilo je evidentno da je potrebno proći proces prilagodbe nakon višemjesečnog treniranja u dvorani. S druge strane nas je, k tome, stajao vrlo dobar supranik, kojeg jednostavno u ovakvim okolnostima nismo mogli pobijediti.

Početnici su svoju fizičku i kvalitativnu inferiornost rezultatski još koliko-toliko održavali u prvom dijelu, dok su se u drugom dijelu, slijedom i mnogih rotacija trenera raspali, tako da konačnih 8-0 zapravo i jest realan ishod ovog susreta,

Limači su igrali dobro, većim su dijelom susreta bili potpuno ravnopravni suparnik i samo je sreća i dekoncentracija naših igrača dovela do tijesnog 3-1 poraza. Poveli su domaćini početkom drugog dijela, mi smo izjednačili golom Jakova Zadravca i imali prilike za potpuni preokret, no dekoncentracija uže obrane i našeg vratara u posljednjih pet minuta susreta rezultirala su s još dva gola u našoj mreži. Domaćini su sve svoje prilike i naše greške iskoristili dok mi u nekoliko navrata, u oba poluvremena, nismo imali ni znanja ni onu potrebnu mirnoću u završnici kako bi poentirali i doveli rezultat u svoju korist.

Početnici: Rebernik Mateo, Juras Maksim, Horvat David, Horvat Fran, Kocijan Vito, Baranašić Abel, Barić Ivano, Sovar Gabrijel, Gazdek Pavlo, Vilić Jakov i Domjanić Duje.

Limači:Horvat Tin, Juras Luka, Drvenkar Moreno, Hertl Niko, Tomašek Marko, Horvat Patrik, Švenda Tino, Zadravec Jakov, Horvat Julian, Cirkvenčić Vinko, Kerovec Noa i Žinić David.

Obje je ekipe vodio trener Tomislav Podgorelec.

 

 

 

U PRIPREMNOJ UTAKMICI U - 12 MLAĐI PIONIRI POBIJEDILI NK MLADOST KOMET

NŠ MALA SUBOTICA  -  NK MLADOST KOMET  3 ( 2 )  - 0
U Subotu U-12 Mlađi pioniri odigrali su pripremnu utakmicu sa vršnjacima iz Preloga. Ovo je bila zadnja provjera pred prvenstvom. Ovu utakmicu odigrali smo jako dobro, osobito prvo poluvrijeme u kojem smo odigrali agresivno na loptu,odigrali kvalitetno u organizaciji igre iz kojih smo postigli dva pogotka i stvorili još dobrih akcija za postizanje još po kojeg pogotka. U drugom poluvremenu i dalje igramo dobro, organizirano na samom terenu što je rezultiralo sa trećim postignutim pogotkom za konačnu pobjedu od 3 - 0 .Kroz susret svi igrači odigrali su određenu minutažu u kojoj su prikazali svoje mogućnosti u samoj igri odnosno kod svih ima još puno prostora za nadogradnju u samoj igri. Tako da ulazimo sa puno optimizma u samo prvenstvo.
Strijelci : 1  -  0   10 min. Taradi M.  -  asi. Gazdek P.
               2  -  0   15 min. Juras R.   -  asi. Jančec N.
               3  -  0   55 min. Vugrinec N. - asi.Švenda D.
NŠO MALA SUBOTICA: Taradi S. - Jančec G. - Kreslin M. Toplek M. Vugrinec N. - Gazdek P. Taradi M. - Cirkvenčić F. - Jančec N. - Juras R. - Švenda D.
                                      ( Horvat T. - Juras N. - Horvat A. - Bartolić M. - Švenda T. )
Trener:Makar Stjepan
POBJEDA u-14 PIONIR-a U PRIPREMNOJ UTAKMICI

NŠ MALA SUBOTICA  -  NK MLADOST-KOMET ( Prelog )  4 (1) - 1 (1)
U Nedjelju 25.3.2018. U-14 Pioniri odigrali pripremnu utakmicu sa vršnjacima iz Preloga.Iako smo ovu pripremnu utakmicu pred prvenstvom odigrali u nekompletnoj postavi ( nedostajali : Šegović L. - Krčmar M. - Kovačić L. - Vugrinec M. - Hrgović E. - Jančec L. - Vlašić P. ) na samom terenu odigrali smo dosta dobru utakmicu. Tokom susreta stvorili smo puno prilika za postizanje pogodaka ali sama završnica nam je bila jako slaba. Promašivalo se iz mogućih i nemogućih pozicija , falila je koncentracija i mirnoća kod samih udaraca prema golu. Razlog neefikasnosti je posljedica slabog odaziva na same treninge , tako da je ova utakmica pojedincima poslužila kao trening, a ne utakmica i tu pretežito daje odgovor o samoj igri i realizaciji u samoj završnici . Tako da u prvenstvo ulazimo nekako nedorečeno , nekako nespremno.
Strijelci: 0  -  1   22  min.
             1  -  1   34  min.  Slaviček F. - iz slobodnog udarca
             2  -  1   44  min.  Toplek M.  - Hadeljan ide 1:1 sa golmanom koji odbija loptu
             3  -  1   60  min.  Slaviček F. - asi. Hadeljan P.
             4  -  1   67  min.  Slaviček F. - najbolje se snalazi u gužvi u 16 m
NŠO MALA SUBOTICA: Taradi S. - Blažona J. - Obadić D. - Đurkin L. - Horvat L. Toplek M. Juras R. ( 50 min. Vugrinec Niko ) - Piškor P. - Slaviček F. - Hadeljan P. - Vugrinec Noa
Trener : Stjepan Makar
DJEVOJČICE - NŠ MALA SUBOTICA-NŠ MEĐIMURJE ČAKOVEC  6-0
 (Goričanec 3,Grašić 2 i Taradi 1 gol)
Ekipa Djevojčica odigrala je utakmicu protiv vršnjakinja iz Čakovca te su upisale visoku pobjedu.Utakmica se igrala u dvorani O.Š Tomaša Goričanca. Ekipa je pokazala ozbiljnost,zalaganje te se vidi veliki napredak u igri.Vidi se da fale utakmice za ovu kategoriju igračica pa je već za koji dan odigrana još jedna utakmica protiv ekipe naših Početnika u kojoj su zabile tri gola i tri su primile pa je tako i ova provjera dobro došla treneru i igračicama. Slijede treninzi na vanjskim terenima pa i prilika za još više odigravanja utakmica biti će više.
SASTAV: Jurčec A.,Taradi J.,Živčec M.,Goričanec A.,Cirkvenčić P.,Marčec H.,Srnec M.,Grašić E.
Trener: Grašić Miroslav

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.