12. ožujka 2018.

ODIGRANE PRVE PRIPREMNE UTAKMICE

Porazi ekipa Ml.Pionira U12 i Pionira U14 u prvim pripremnim utakmicama koje su odigrane ove nedjelje.....

MLAĐI PIONIRI U12
NŠO MALA SUBOTICA  -  NŠ SV. MARTIN      0  -  3 ( 2 )
U Nedjelju 11.3.2018. Mlađi pioniri odigrali pripremnu utakmicu sa vršnjacima NŠ Sv. Martin i izgubili sa 0 - 3. Nakon treninga u dvoranama , protekli tjedan izašli smo na vanjske terene , odradili 3 treninga i odigrali ovu pripremnu utakmicu. Kroz utakmicu svi igrači dobili su priliku da pokažu u kojem su trenutne njihove mogućnosti u igri. Tako se kroz utakmicu uvidjelo neuigranost, sa puno početničkih pogrešaka u samoj igri, odnosno nedostatak fizičke mogućnosti , što je rezultiralo i u samoj koncentraciji u igri. Gostujuća ekipa igrala je povezanije , kvalitetnije odigrala u samoj igri u kojoj je postigla 3 pogotka i zasluženo pobijedila.
Za NŠO MALA SUBOTICA igrali su : Taradi S. ( Horvat T. ) - Jančec G. - Kreslin M. - Toplek M. - Cirkvenčić F. - Drvenkar N. - Jančec N. - Bartolić M. - Taradi M. - Vugrinec N. - Švenda D. ( Vrbanec K. - Horvat A. - Švenda T.
PIONIRI U14
NŠO MALA SUBOTICA  -  NŠ SV. MARTIN   1 ( 0 )  -  4  ( 3 )
U Nedjelju 11.3.2018. Pioniri odigrali pripremnu utakmicu sa vršnjacima NŠ Sv. Martin i izgubili sa 1 - 4. Sam početak susreta pripao je našoj ekipi , gdje smo u prvih 15 minuta igre propustili realizirati 3 100 % gol prilike. I to je bio kraj naše igre u prvom poluvremenu , jer gosti u samo 10 minuta igre postižu iz tri udarca prema našem golu 3 pogotka za uvjerljivo vodstvo od 0 - 3. Drugo poluvrijeme igra se ravnopravnije , s time da mi najprije promašujemo u tri navrata postići pogodak , da bi gosti to iskoristili i postižu pogodak za 0 - 4. Do kraja susreta stvorili smo još tri dobre prilike ali bez realizacije. U samoj završnici utakmice ipak uspijevamo postići pogodak i to Vugrinec N. koji oduzima loptu protivniku i postiže pogodak za 1 - 4.
Za NŠO MALA SUBOTICA  igrali su : Taradi S. - Blažona J. - Obadić D. - Đurkin L. ( Kovačić L. ) - Horvat L. - Krčmar M. - Šegović L. ( Jančec L . ) - Piškor P. - Slaviček F. - Vugrinec N. - Hadeljan P.
Trener : Stjepan Makar

 

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.