5. rujna 2016.

ODLIČNA ŽETVA BODOVA NA POČETKU PRVENSTVA

Tri pobjede,remi i jedan poraz ukupno deset bodova rezime prvog kola koje je počelo ovog vikenda za sve kategorije Nogometne škole.....

LIMAČI U10

NŠ D.KRALJEVEC/GORIČAN-NŠ MALA -SUBOTICA  2-2

U subotu prvi na redu su bili Limači U10 koji su gostovali u Goričanu. Remi na startu,možda (pre)skromno za ovu ekipu koja je u pripremnim utakmicama bila efikasna i pokazala da bi i ove godine mogli do vrha. Slaba realizacija u napadu u čistim situacijama dovela je na kraju do remija. No ništa zato prvo je kolo i ima još puno utakmica i prilika da se sve to ispravi.

 

POČETNICI U8

NŠ MALA SUBOTICA-NŠ MLADOST KOMET  1-4

 

Početnici nisu uspjeli u nakani da pomrse račune malim Priločancima. Iako nekompletni pružen je dobar otpor gostima koji su svoje prilike iskoristili dok su se naši mali polaznici trudili i svoj trud naplatili jednim pogotkom u mreži gostiju. Još puno posla čeka igrače i trenera da se dobije na samopouzdanju,iako se vidi napredak koji plod dosadašnjeg rada trenera zajedno sa igračima.

 

PIONIRI U 15

NŠ D.KRALJEVEC/GORIČAN-NŠ MALA SUBOTICA   0-16

 

Ekipa Pionira razmontirala je domaću ekipu sa šesnaest komada u golu domaćeg golmana. Od samog početka odličan pristup cijele ekipe i rezultat je takav kakav je. Svaki daljnji komentar nije suvišan ali ne bi bilo dobro da se nahvale (pre)više na samom početku jer ovakva utakmica ne odigrava se svaki tjedan. Na kraju komentara samo veliko BRAVO.

 

JUNIORI U17

NŠ MALA SUBOTICA-NŠ MEĐIMUREC/SLOBODA (S)   10-4

 

Juniori su odličnom igrom završili program za subotu.Pobjeda,iako nije u prvom djelu nije izgledalo da će biti lako nije došla u pitanje.Odličnim zalaganjem svih igrača i odličnim tempom kroz cijelu utakmicu u drugom djelu utakmice goste je doveo do uvjerljivog poraza.Dobar pristup pokazao je kako se može i mora pristupiti svakoj utakmici i rezultat neće izostati.

 

 

MAĐI PLIONIRI U12

NŠ D.KRALJEVEC/GORIČAN-NŠ MALA SUBOTICA   2-5

 

Nedjelja prijepodne po novom rasporedu rezervirana je za Ml.Pionire koji su bili gosti uD.Kraljevcu.Odlična utakmica sa puno golova isto tako i promašenih prilika naših napadača.Domaćini nisu imali nikakvih šansi za pobjedu pored raspoložene naše ekipe. Da je bilo malo više koncetracije moglo je biti i duplo više golova u mreži domaćina.

Na kraju ČESTITKE svim ekipama na prikazanim  igrama ovog vikenda. Deset bodova od mogućih petnaest odlična je uvertira u prvenstvo. Oni koji su uspjeli pobjediti morati će dokazati se i u daljnjim utakmicama a oni kojima je malo falilo za pobjedu sigurni smo da će u slijedećim utakmicama imati više koncetracije ali i sportske sreće koja je neophodna da se postignu dobri rezultati.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.