22. prosinca 2019.

ODLIČNI PIONIRI U15

Aton Limač Kup 2019.Pionirima prvo mjesto u skupini dok pak Juniori U17 bez plasmana......

Pioniri U15 odigrali su u Petak 20.12.2019.  malonogometni turnir na mantinele u Atonu u organizaciji Š.N. Međimurec/Sloboda. Naša ekipa takmičila se u grupi B, tako smo prvu utakmicu igrali sa domaćinom Međimurec/Sloboda , početak susreta za nas je bio nešto novo jer smo igrali na mantinele i na umjetnoj travi. Početak susreta smo se privikavali i postepeno dizali da bi na kraju potpuno zasluženo pobijedili sa 3 - 0, golovima Taradi M. , Jančec G. i Jančec N. Drugu utakmicu igrali smo sa ekipom  Kneginec/Biškupec , u toj utakmici bilo je puno žustrine sa obije strane , igrala se utakmica prava muška u kojoj smo mi na kraju pobijedili sa 3-2 , golovima Taradi m. , Antonović A. i Jančec G.Nakon te pobjede već smo se plasirali u 1/4 finale. I posljednju utakmicu u grupi igrali smo sa ekipom Vidovec, nakon što smo odigrali 2 kola Vidovec je bio prvi jer je imao bolju gol razliku tako da nam je samo pobjeda igrala ulogu da budemo prvi u grupi. U samoj utakmici bilo je vrlo napeto , jer se igralo čvrsto , kvalitetno pokrivalo protivničke igrače i što je najbitnije efikasno , tako da smo na kraju dobili susret sa 3 - 0, golovima Cirkvenčić F. 2 i Hadeljan L. 1 gol, takosmo grupu završili na 1 mjestu sa sve tri pobjede i gol razlikom 9 : 2.
U 1/4 finalu igrali smo sa ekipom Sloboda  iz Varaždina koja je na tom turniru fizički najmoćnija sa igračima izlaznog godišta. Početak susreta dobro smo parirali ali postepeno padamo tako Sloboda dolazi do vodstva od 0-2 , ali se mi vračamo i postižemo gol za 1-2 i to strijelac gola je bio Juras N. Pod kraj susreta primamo 3 gol i totalno smo se istrošili , tako da u posljednjoj minuti primamo još 2 gola za konačni poraz od 1- 5 iako smo mogli postići još po koji gol jer prilike smo imali. Iako je poraz visok po prikazanome na samom terenu je bilo nešto drugačije protiv dobre ekipe Slobode. Na ovom turniru igrali smo sa 4 igrača 2005 , 6 igrača 2006 i 1 2007 g. Za to je veliki uspjeh što smo bili prvi u grupi i odigrali kvalitetno 1/4 četvrtfinale, svi igrači osjetili su što znači igrati na mantinele i na umjetnoj travi.
Za našu ekipu igrali su: Hadeljan L. - Antonović A. - Juras N. - Jančec G. - Taradi M. - Cirkvenčić F. - Toplek M. - Žinić D. - Jančec N. - Kerovec D. i Horvat T.
Juniori U17 u Subotu 21.12.2019. igrali na malonogometnom turniru na mantinele i na umjetnoj travi u Atonu u Nedelišču u organizaciji NŠ Međimurec/Sloboda . Naša ekipa bila je svrstana u grupu "C" , gdje smo prvu utakmicu igrali sa ekipom Sloboda VŽ 1 . Utakmica je bila ravnopravna , gdje su igrači Slobode došli do pobjede od 3 - 2. Za našu ekipu golove su postigli Kocijan F. i Jančec D., na toj utakmici trebali smo postići još po koji gol jer prilika je bilo. Drugu utakmicu odigrali smo sa ekipom Strahoninec/Puščine gdje smo uvjerlivo pobijedili sa 3-0 iako je i tu bilo dosta promašaja od naših igrača . Sva 3 gola na ovoj utakmici je postigao Kocijan F. I treću utakmicu u grupnoj fazi takmičenja igrali smo sa ekipom Čakovec 2 u kojoj nam je igrala samo pobjeda za daljnje takmičenje, na žalost smo susret izgubili sa 3 - 2, i tako smo završili na 3 mjestu u grupi. Na toj utakmici oba 2 gola za našu ekipu postigao je Kocijan F., na samom susretu imali smo podosta prilika za postizanje golova ali nismo bili precizni.
Za našu ekipu igrali su: Martan J. - Kocijan F. - Jančec D. - Jeđud D. - Cirkvenčić N. - Ciglar T. - Horvat L. i Slaviček F.
Trener: Stjepan Makar

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.