28. siječnja 2019.

ODLIČNI REZULTATI PROTEKLOG VIKENDA

Drugo mjesto Mlađih Pionira te treće mjesto Limača povod su za zadovoljstvo i čestitke svim akterima koji su bili dio priče.....

Ovaj vikend nastupili smo na turniru u Podturnu u organizaciji ŠN Nogometaš 13.Grupnu fazu prošli smo sa osvojenih 7 bodova iz tri susreta.U polufinalu nažalost gubimo od domaće ekipe nakon izvođenja šesteraca. Nakon toga u utakmici za treće mjesto pobjeda protiv ekipe Rudar 1 te zasluženo osvajamo pehar.Bravo za sve moje hrabre dečke.

 

Retultati:

Rudar 2-NŠO Mala Subotica 1:2

Borna Antonović,Jakov Zadravec

Čukovec-ŠNO Mala Subotica 0:0

Nogometaš 2-NŠO Mala Subotica 3-0

Borna Antonović 2, Jakov Zadravec

Polufinale:

NŠO Mala Subotica-Nogometaš 1  1:1(1:3)

Abel Baranašić(Vito Kocijan)

Za 3. mjesto:

NŠO Mala Subotica-Nk Rudar 1 2:1

David Horvat, Borna Antonović

 

Igrači koji su nastupali na turniru:

Vinko Cirkvenčić,Pavlo Gazdek, Noa Kerovec, Noa Nađ, Maksim Juras, Abel Baranašić, Jakov Zadravec, Julian Horvat, Borna Antonović, Sven Mesarić, David Horvat, Vito Kocijan. Trener Šopalović Samir

 

 

U nedjelju 27.01.2019 ekipa Mlađih Pionira U13 naše škole odigrala je zimski malonogometni turnir u M.Središću.U skupini smo imali protivnike:Nk Čarda,Šn Sveti Martin 2 i Nk Mladost Prelog.Prvu utakmicu u grupi smo odigrali neriješeno,drugu izgubili a treću pobijedili.U četvrtfinalu je ekipa vrlo dobro prezentirala tehničko-taktičke elemente koji su nam omogućili ulazak u polufinale.Pobjeda u polufinalu vrijedi za našu ekipu kao da smo osvojili turnir.Protivnika kojeg smo pobijedili u polufinalu od istog smo u grupi izgubili četiri razlike.U finale smo ušli energetski potrošeni,provodili tehničko-taktičke elemente ali protivniku moramo priznati da je ovaj puta bio bolji.Cijela ekipa odigrala vrlo dobar turnir a naš golman Tin Horvat proglašen za najboljeg golmana turnira!
Sastav:Horvat T.,Toplek M.,Bašek I.,Drvenkar M.,Hertl N.,Juras L.,Taradi M.,Horvat P.,Drvenkar N.,Bartolić M.
terner Davor Jambrošić

Četvrt finale:

Sloga Čakovec – M. Subotica 0:1

Polufinale:

Mladost- M. Subotica       0:0 (š. 0:1)

Finale:

Rudar – Mala Subotica   5:0

Konačni plasman: 1. Rudar 2. Mala Subotica 3. Miklavž 1

 

 

U Subotu Pioniri U15 igrali su na dvoranskom malonogometnom turniru Rudar 2019. Turnir je bio sastavljen u dvije skupine po 5 ekipa. Naša ekipa je igrala u skupini " B " u kojoj smo se prvo sastali sa domaćinom ekipom Rudar i uvjerljivo izgubili sa 0 - 4. U toj utakmici domaćin je bio puno bolja ekipa od nas. U drugom susretu igrali smo sa Dinamo Zelenko.Tu utakmicu odigrali smo jako dobro.Utakmica je bila čvrsta sa obije strane,tako da do samog kraja rezultat je bio neizvjestan, gdje pod kraj susreta Dinamo Zelenko postiže pogodak za pobjedu od 1 - 2 i naš drugi poraz.Za našu ekipu gol je postigao Dodlek K. Slijedila je naša treća utakmica sa Slovenskom ekipom Rače. Utakmicu smo izgubili nesretno sa 2 - 3. Slovenska ekipa je svoje udarce pretvorila u golove dočim mi u par navrata nismo imali sreće jer u tri navrata pogodili smo okvir gola.Na toj utakmici golove za našu ekipu postigli su Antonović A. i Đurkin L. I posljednju utakmicu odigrali smo sa ekipom Sv. Martin i izgubili sa 0 - 2. Što reći na kraju turnira , prije svega bili smo svrstani u jaku tešku skupinu,to se vidjelo i na kraju jer iz naše skupine je Dinamo Zelenko bio prvi,a drugi je bio Rudar na kraju turnira.Inače u našoj ekipi nedostajali su Taradi S. - Hadeljan P. - Vugrinec  Noa - Jančec G. - Gazdek P. - Blažona J. - Juras R. i Vlašić P.
Na turniru igrali su : Juras N. - Đurkin L. - Cirkvenčić F. - Šegović L. - Antonović A. - Hadeljan L. - Dodlek K. i Vugrinec Niko.
Trener : Stjepan Makar 

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.