4. lipnja 2023.

ODLIČNO PREDSTAVLJANJE NAŠE ŠKOLE

Odlično predstavljanje naše Škole na međunarodnom turniru u susjednoj Sloveniji...

Slovensko Kidričevo, dom NK "Aluminij", slovenskog drugoligaša bilo je poprište odigravanja turnira za mlađe kategorije, turnira koji je okupio brojne nogometaše iz Slovenije a bilo je i ponešto ekipa iz Hrvatske i Austrije. Naša je Škola sudjelovala s četiri ekipe u isto toliko kategorija. Igralo se na gotovo deset vrhunskih uređenih terena u sportskom kompleksu Kidričevo uz brojne druge sadržaje koji su se nudili posjetiteljima. Domaćini su se potrudili omogućiti gotovo savršene uvjete za igrače te im na tome svakako trebamo čestitati. Cilj ovoga sportskog izleta bio je sportsko druženje, stjecanje međunarodnog iskustva kao i dostojno predstavljanje naše Škole kao i same Općine. Cilj je postignut na zadovoljstvo svih aktera ovog izleta te sa zadovoljstvom možemo reći da smo ponosni na naše polaznike Škole na prikazanoj visokoj razini sportskog i i fer ponašanja bez obzira na rezultate. Ono što svakako možemo označiti kao nedostatak ovog turnira jest vođenje i koordinacija samog natjecanja te u ponekim utakmicama dosta pristrano, domaćinsko suđenje. Rezultati tijekom turnira mogli su se pratiti isključivo na linku na službenoj stranici kluba, nije bilo mjesta gdje bi se moglo pogledati kako stoje ekipe, tko prolazi a tko ne, nije bilo najava utakmica pa je to poprilično zbunjivalo sve nazočne. Tako je npr. naša ekipa U7 bez borbe izgubila susret u 1/8 finala jer nas nitko nije obavijestio da igramo na drugom terenu od onoga na kojem smo čekali i slično. Šteta, jer su sama organizacija i čitav sportski centar prekrasni. Naše su se obje ekipe, i U7 i U8, lavovski borile, bili smo jako dobri u svim utakmicama no nažalost nismo se uspjeli približiti borbi za medalje. Usprkos gorčini i žalosti  zbog načina na koji smo ispali, trebamo biti ponosni na način na koji su naši igrači predstavljali boje naše Škole, a sve negativne stvari koje su se im dogodile samo su dio njihovog nogometnog sazrijevanja pa na to trebaju gledati kao "školu" za ubuduće. Čestitke svima skupa!!!
U7:
NŠO Mala Subotica - NŠ Šampion   1-2 (Sandro Cvrtnjak)
NŠO Mala Subotica - NŠ Golgeter    0-0
NŠO Mala Subotica - NŠ Jarenina  0-1
NŠO Mala Subotica - ŠN Grajena - 1/8 finala   0-3   b.b.
 
Igrali su:David Tkalec, Tin Đulaj, Sandro Cvrtnjak, Luka Krčmar, Roko Sabol, Istok Jekić, Nik Dominić, Bartol Novak, Luka Đunđek, Mateo Vinković. Trener.Tomislav Podgorelec.
Nedostajali:Lukas Mišić, Leona Mihinjač, Vito Mesarić, Stjepan Škvorc, Rajan Srnec.
 
U8:
NŠO Mala Subotica - NŠ Gorišnica   1-1 (Ilan Horvat)
NŠO Mala Subotica - NK Bravo   0-0
NŠO Mala Subotica - NK Dravinja  1-2 (Ilan Horvat)
NŠO Mala Subotica - NŠ Šampion   4-0 (Matej Vučinić 2, Ilan Horvat, Karlo Gavez)
NŠO Mala Subotica - NK Slovenska Bistrica - 1/8f   0-0 (1-2)p
 
Igrali su:Grga Kamenić, Viktor Švenda, Ilan Horvat, Tin Horvat, Karlo Gavez, Lovro Lehkec, Karlo Žvorc, Matej Vučinić, Borna Vibović, Orin Ciglar. Trener:Tomislav Podgorelec.
Nedostajali:Dorijan Kocijan, David Držanić.
U11:
U subotu je još jedna naša ekipa sudjelovala na respektabilnom  turniru u Sloveniji na Aluminij Cupu .
Igralo se 1 x 15 minuta sa 6 igrača u polju plus golman (6 + 1). Obzirom na teške vremenske uvjete i vrlo naporne utakmice naši igrači kategorije U11 igrali su kvalitetno vrlo motivirano i disciplinirano.
Nažalost u takvom zahtjevnom turnirskom ritmu natjecanja bilo je teško držati koncentraciju na visokoj razini. Ukupno gledajući možemo biti jako zadovoljni sa našim igračima koji su odlično reagirali na njima naporan i vrlo zahtjevan podražaj ovakvog turnira sa izuzetno jakim ekipama. Naši dečki su stekli dragocjeno iskustvo sportskog razvoja. Malo je nedostajalo da prođemo grupnu fazu natjecanja.
NK Aluminij Rdeči     -    NŠO M.Subotica            6 : 0
NŠO M.Subotica   -       NK Korant                      4  : 0
Strijelci - Dorian tizaj  2x
             Ian Herman  2x
NK Planika Turnišće -    NŠO  M.Subotica            6 : 0
NŠO M.Subotica  -    ŠD Grajena                         2 : 1
Strijelac  - Dorian Tizaj  2x
Sastav: Karlo Piknjač ( VR ), Leon Kreslin, Karlo Horvat , David Sečan, Ante Čurila , Dorian Tizaj , Ian Herman, Luka Hrastić, Kevin Jurinić, Ivano Vitez, Šimun Baranašić, Emil Markač, Ivan Fran Botić (VR), Dorian Kolarić
U13:
Kategorija igraća U13 isto tako stjecalo je iskustva  na respektabilnom  turniru u Sloveniji Aluminij Cup .
Igralo se 1 x 18 minuta sa 8 igrača u polju plus golman (8+1). Igralo se na šest modernih nogometnih terena. U veoma jakoj konkurenciji naši igrači su prezentirali kvalitetan nogomet te su u svakoj su utakmici davali maksimum. Svaka utakmica je bila vrlo neizvjesna i zahtjevna. Kao jedina hrvatska ekipa naši su dečki na osobit način prezentirali našu nogometnu školu te možemo biti ponosni na njih.
Nažalost u grupnoj fazi je nedostajalo malo sportske sreće da bi prošli dalje.
NK Aluminij Beli    -    NŠO M.Subotica           1 : 0
NŠO M.Subotica   -    NK Naklo                      0 : 2
NK Rogaška         -    NŠO  M.Subotica          3 : 0
NŠO M.Subotica  -    NŠ Klopotec Videm       3 : 2
Strijelci - Horvat Ivano , Sebastian Vidović , Horvat Vito
Sastav  : Dominić Teo ( VR )  , Horvat Vito , Roko Plantak , Vidović Sebastijan, Bedić Karlo , Gabrijel Sovar, Lucian Cvrtnjak, Abel Taradi, Ivano Horvat, Karlo Hrastić ( VR ) , Deni Brodarić
Trener : Neven Kreslin , prof.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.