30. prosinca 2019.

OSVRT NA 8.BOŽIĆNI TURNIR

Završio je 8.Božićni turnir koji je trajao četiri dana te nam priuštio pregršt uzbuđenja...

Kroz četiri dana trajanja turnira u pet kategorija bilo je prijavljeno 64 ekipe.Odigrano je puno dobrih utakmica te je svaki dan dvorana bila usijana od uzbuđenja,veselja pa i tuge.Radosti onih koji su uspjeli osvojiti medalju te tuga onih koji to nisu uspjeli.No uspjeh je za sve aktere ovoga događaja taj da je sve u svemu prošlo sve u najboljem redu bez nekih težih ozljeda i sa novim iskustvima te prijateljstvima.Što pak se rezultata naših ekipa tiče možemo biti zadovoljni.Mlađi Pioniri osvojili su turnir u svojoj kategoriji,ostali su bili blizu ili pak vrlo blizu kao Početnici koji su bili četvrti.Tin Horvat te Jakov Vilić bili su najbolji pojedinci u svojim kategorijama,jedan golman drugi pak strijelac no da bi to i postigli velike zasluge imaju i njihovi suigrači.Na kraju zahvala svim onim roditeljima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji ovako velikog događaja a hvala i onima koji su imali namjeru pomoći ali to nisu mogli....Zahvala Općini Mala Subotica,O.Š.Tomaša Goričanca te firmi Autodijelovi Magdić na sponzorstvu.

 

IZVJEŠTAJI TRENERA:

LIMAČI SAMO DO ČETVRTFINALA
Završila su četiri dana nogometa u Maloj Subotici. Turnir, u organizaciji NŠ Općine Mala Subotica, zaključili su Limači. Nedjelja nam je pružila vrlo kvalitetan nogomet u kategoriji U11, s vrlo zanimljivom i uzbudljivom završnicom. Pobjedu i 1.mjesto zasluženo su odnijeli "Međimurski lepi dečki '09" 1, igrači sastavljeni od igrača NŠ Međimurje Čakovec. Naša je momčad bila podijeljena u dvije, po godištima odijeljene, momčadi. Ekipu 1 sastavljali su igrači rođeni 2009.godine. U grupi smo pobijedili "BAT" 7-0, "Međimurje-cure" 3-1 te smo odigrali s ekipom "Mladost Komet 1" 0-0. Kao prvoplasirani u grupi plasirali smo se u 1/4 finale, no tamo smo nesretno, nakon odlične igre, poraženi od ekipe "Međimurski lepi dečki '09" 2, rezultatom 0-1, ekipe koja je na kraju zauzela 2.mjesto. Ekipu 2 sačinjavali su pak igrači 2010.godine, koji su se hrabro borili i  s godinama starijim od sebe, no na kraju zauzeli 3.mjesto u grupi i ispali. Poraženi su od "Međimurskih lepih dečkiju '09" 2 s 1-4, "Sv.Jurja na Bregu" 1-3 i ostvarili pobjedu od 1-0 protiv "Rudara". Obje naše ekipe prikazale su dobru igru, borbenost je bila na razini i prava je šteta što barem jedna od ekipa nije stigla barem među četiri najbolje. No, prilika će biti u turnirima koji slijede. Ovim je turnirom privedena kraju kalendarska godina, igrači idu na kraći odmor i s aktivnostima se nastavlja nakon blagdana Sveta tri kralja.
Ekipa 1:Mateo Rebernik, Maksim Juras, David Horvat, Vito Kocijan, Ivano Barić, Abel Baranašić, Domagoj Debelec, Vanja Kočiš, Noa Nađ.
Ekipa 2:Abel Taradi, Kevin Vurušić, Gabrijel Sovar, Vito Horvat, Roko Plantak, Sebastian Vidović.
Nedostajali:Pavlo Gazdek.
Obje je ekipe vodio trener Tomislav Podgorelec.

 

REZULTATI:

POČETNICI U7

 1. SLOGA ČAKOVEC
 2. MLADOST KOMET PRELOG
 3. DONJE MEĐIMURJE

Najbolji golman:Vinko Dolenec Donje Međimurje

Najbolji strijelac:Cris Mustač Mladost Komet

 

POČETNICI U8

 1. GRANIČAR ĐURĐEVAC
 2. MEĐIMURJE ČAKOVEC
 3. RUDAR MURSKO SREDIŠĆE

Najbolji golman:Ivano Pavić

Najbolji strijelci:Jakov Vilić Mala Subotica

Petar Šiptar Graničar Đurđevac

 

LIMAČI U11

 1. MEĐIMUESKI LEPI DEČKI 09 1
 2. MEĐIMURSKI LEPI DEČKI 09 2
 3. NK MLADOST KOMET PRELOG

Najbolji golman:Niko Trupković Međimurski lepi dečki

Najbolji strijelac:Tin Štampar Međimurski lepi dečki

 

MLAĐI PIONIRI U13

 1. MALA SUBOTICA
 2. PODRAVINA LUDBREG
 3. VARTEKS VARAŽDIN

Najbolji golman:Tin Horvat Mala Subotica

Najbolji strijelac:Ivan Parabić Podravina

 

PIONIRI U15

 1. SLOGA ČAKOVEC
 2. VARAŽDIN
 3. BISTRICA SLOV.BISTRICA

Najbolji golman:August Varga Sloga

Najbolji strijelac:Teo Sanjković Varaždin

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.