16. rujna 2016.

OVOG VIKENDA NA RASPOREDU JE TREĆE KOLO KVALITETNE LIGE

Ovog vikenda u subotu i nedjelju na rasporedu je treće kolo Kvalitetne lige. Sve naše ekipe su u gostima osim ........

Juniori U17 jedini su domaćini ove subote. U goste im dolazi ekipa NŠ Sveti Juraj na Bregu.Ekipa za koju možemo slobodno reći da je nepoznanica jer se u prošlosti nismo baš susretali.Bili kako bilo kvalitetnim pristupom ne bi smjeli imati pre-vekih problema ali kako se ono kaže danas svi igraju nogomet,lopta je okrugla itd.  Ako se ponovi zalaganje i pristup iz prve utakmice,bez podcjenjivanja u subotu  protivnik nema nikakve šanse. Utakmica se igra na igralištu NK Spartak-a sa početkom u 16.30 sati.

 

Početnici U8 naša najmlađa ekipa gostuje u Sivici i igra protiv ekipe NŠ Zelenko/Dinamo. Protivnik je jedna vrlo kvalitetna ekipa protiv koje samo jako jako ozbiljan i kvalitetan pristup uz puno trke i angažmana svih igrača u polju može dati rezultat. Svakako da podrška roditelja neće izostati i na taj zajednički način pokušati uzeti bodovni plijen.Utakmica počinje u subotu sa početkom od 11.00 sati

 

Limači U10,Pioniri U15 i Ml.Pioniri U12 ovog vikenda gosti su NŠ Sloge iz Čakovca. Iz pripremnih utakmica vidljiva je kvaliteta protivnika i po tradiciji su to tvrde utakmice.Iako su u pripremnim utakmicama zabilježene pobjede teško da je to bio pravi odraz snaga. No neka protivnik vodi brigu o tome i razmišlja o nama, mi moramo ponajprije biti kao i do sada u prvim kolima ovog prvenstva agresivni,motivirani i željni pobjede pa uspjeh neće izostati. Limači svoju utakmicu igraju u 10 sati,Pioniri odmah nakon njih u 11.15 sati dok ekipa ML.Pionira igra u nedjelju sa početkom u 14 sati. Sve utakmice se igraju na igralištu NK Sloga Čakovec.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.