9. listopada 2017.

PET POBJEDA I PORAZ REZIME PROŠLOG KOLA

Početnici za kraj polusezone napunili mrežu Podturenčanima,Juniori jedina ekipa poražena u 9. kolu Kvalitetne lige.....

Početnici U8 odigrali su posljednje kolo ovog jesenskog dijela sezone.Igralo se u Prelogu a protivnici su nam bili vršnjaci iz Podturna. Dobrano su napunili mrežu protivniku i to 11 golova a moglo je biti i još toliko.Mala zadovoljština za najmlađe jer su isti takav poraz i naši okusili u 8.kada nas je pobijedio Prelog pa su se sada naši najmlađi "iskalili" na protivniku koji nam nije bio ravan.Kraj prvenstvenih utakmica ne znači i kraj sezone nego se nastavlja sa radom na vanjskim terenima do kada to vremenske prilike dozvole a najkasnija sa 01.11. ide se u dvoranu kada počinje zimski dio dvoranske sezone.Čestitke na dosadašnjim rezultatima i za poželjeti im je zdravlja,te da se kroz zimu još bolje pripreme za nastavak proljetnog dijela sezone 2017/2018.

 

Limači U10 su došli do pobjede nakon dobre igre sa čvrstim protivnikom.Ovoga puta strijelci su bili na visini pa je pobjeda više nego zaslužena.Iako smo u prošlom 8. kolu igrali u gostima kod Međimurca kada šanse nisu bile iskorištene pa je poraz zabolio,ovoga puta to nije bio slučaj.Borbenost i zalaganje cijele ekipe dala je rezultat pa se nadamo da ova ekipa do kraja polu sezone ima još toga za pokazati i razloga za veselje neće nedostajati.Poželimo im što više sportske sreće.

Mlađi Pioniri U12 nastavljaju sa odličnim igrama i čvrsto drže zauzeto trenutno 2.mjesto na tablici.Nakon čvrste ekipe Međimurca u 8.kolu koja je isto tako pobijeđena,ekipa novonastale Nogometne škole For nije nam bila odnosno bila je samo jedan dio prvoga dijela ravnopravna a u ostalom dijelu utakmice bili smo mi ti koji smo dominirali i iskazivali u svakome potezu nogometne vještine koje se uče već dugi niz sezona.Odlična igra isto tako zalaganje i borbenost odlika i najbolja je taktika ove ekipe koja daje rezultate,pa još dva kola do kraja ne bi trebalo biti problema.

Pioniri U14 popeli su se na visoku 2.poziciju od ovog 9.kola. Nakon što su teže od očekivanog u 8.kolu porazili Međimurca u gostima,ove nedjelje kao domaćini bili smo gostoljubivi pa smo utrpali novonastaloj Nogometnoj školi For samo 7 komada.Odlična igra još bolja realizacija a moglo je i više,kroz cijelu utakmicu bila je odlika ekipe.Predstava koja našim igračima može biti primjer kako se igra sa objektivno slabijim protivnikom(opaska; SV.Juraj na Bregu loš primjer).Samo ozbiljan pristup utakmici i protivniku daje rezultat a takovoga pristupa i zalaganja će im trebati u slijedećim utakmicama kada igraju sa jakim protivnicima te ja sada na njima da dokažu kakvoga su kova.

Juniori U17 igrali su u srijedu noćnu utakmicu sa Sloga/Strahoninec.Vidjelo se u toj utakmici zašto su domaćini inzistirali na utakmici u tjednu jer su samo u tim slučajevima kompletni sa dosta prvotimaca koji igraju u Županijskim ligama a to su sada iskoristili.Našima čestitke na dobroj igri unatoč fizički jačem protivniku.U utakmici u kojoj smo dva puta vodili 1-2,i 2-3 i imali zicer za 2-4 na kraju smo poraženi 4-3 ne može se nikom ništa zamjeriti.Vidjeli smo da se može i isto tako im može ova utakmica biti primjer kako uz dobar pristup i zalaganje cijele ekipe niti jedna ekipa ne može biti prejaka ali isto tako i  preslaba.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.