21. kolovoza 2023.

PIONIRI ČETVRTI NA HUMANITARNOM TURNIRU

Minule subote odigran je humanitarni turnir u Novom selu na Dravi pod nazivom "Karlo nisi sam"...

U subotu 19.08.2023. Pioniri U15 igrali su na humanitarnom turniru pod nazivom "KARLO NISI SAM" u Novom selu na Dravi. Na turniru je sudjelovalo sedam nogometnih škola. Naša  ekipa igrala je u grupi "B" Prvu utakmicu igrali smo sa ekipom NŠ Dinamo/Zelenko i u ravnopravnoj igri utakmica je završila bez golova s time da je naš golman Cirkvenčić Vinko  obranio dva zicera protivničkih igrača dok pak naša ekipa ne poentira iz nekoliko poluprilika.

U drugom susretu igrali smo protiv NŠ Petice i u uvjerljivoj igri dobili ovaj susret sa 3-0. Pogotke su postigli Tomašek  Marko , Zadravec Jakov i Janković Leon. Uz tri postignuta pogotka propustili smo realizirati još po koju priliku pred golom Petice.
Treću utakmicu u grupi  igrali smo sa NŠ Rudar. U utakmici koja je odlučivala o prolasku u polufinale  odigrali smo kvalitetno po svim pozicijama. Djeca su dala svoj maksimum u igri i nagrada za takvu igru bila je rutinskom pobjeda od 2-0. Uz po jedan postignuti gol  Zadravec Jakova i Horvat Vita trebali smo postići još po koji jer prilika za to je bilo. Grupnu fazu turnira završili sa identičnim učinkom od tri susreta: dvije pobjede i jednim remijem kao i NŠ Dinamo/Zelenko. Išlo se na izvođenje jedanaest metara za konačni poredak u skupini i tu su uspješniji bili igrači NŠ Dinamo/Zelenko koji su time bili prvi a mi drugi u skupini.  Za našu ekipu precizni sa jedanaest metara bili su Zadravec Jakov i Janković Leon dok pak je golman NŠ Dinamo/Zelenko obranio udarac Juras Maksima.
U polufinalu igrali smo sa NA  Međimurje i izgubili sa 0-2. Na tom susretu pogotke smo primili iz kornera što nam je inače najveća slabost. Na samom terenu igra je bila dosta izjednačena. Nakon poraz u polufinalu slijedila je utakmica za treće mjesto sa NŠ Dinamo/Zelenko u kojoj igramo slabo, nepovezano, bez udarca po gol protivnika.  Protivnički igrači (njih deset) igraju organiziranu obranu i pokušavaju na kontru doći do pogotka. Plan im se i ostvario pa tako dolaze do pogotka u posljednjoj minuti prvog poluvremena od 0-1. Do kraja susreta promjene rezultata nije bilo. Ovaj humanitarni turnir završavamo na četvrtom mjestu. Turnir je inače odigran  po velikoj vrućini stoga treba pohvaliti djecu na trudu i zalaganju .
Za našu ekipu igrali su: Cirkvenčić Vinko, Janković Leon, Juras Maksim, Plantak Roko, Tomašek Marko, Debelec Domagoj, Barić Ivano, Horvat David, Horvat  Vito, Gazdek Pavlo, Vidović Sebastijan, Zadravec Jakov, Obadić Dino, Sovar Gabrijel i  Taradi Abel 
Trener:  Kolar Nikola 
                 Makar Stjepan 

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.