29. prosinca 2018.

PIONIRI U14 ODRADILI ZIMSKO DVORANSKO PRVENSTVO

Zadnja dva kola dvoranskog prvenstva za pionire odigrana su ovih dana.....

 

U 2.KOLU ZIMSKOG PRVENSTVA NA MANTINELE  PORAZ  PIONIRA U14    4 - 5 /  ŽALBA   3 - 0  PF   POBJEDA

Četvrtak  27.12.2018.
U 2 kolu zimskog prvenstva na mantinele U - 14 odigrali utakmicu sa ekipom Petica i izgubili sa 4 - 5 . Na samom početku susreta primamo 2 brza gola i to je bilo 0 - 2 za Peticu. Do poluvremena uspijevamo smanjiti rezultat na 1 - 2 , a gol je postigao Dodlek K.  Početkom drugog poluvremena igramo kvalitetnije , imamo par dobrih prilika ali ih ne realiziramo , te smo ubrzo kažnjeni sa golom i to je 1 - 3. Taj gol nas je još više podigao , i ubrzo postižemo dva gola , najprije Dodlek smanjuje na 2 - 3, da bi udarcem  Antonović A. poravnali  na 3 - 3. Umjesto da povedemo na utakmici , primamo nepotreban gol i opet gubimo sa 3 - 4. Slijedi naše poravnanje rezultata na 4 - 4 golom Dodlek K. Da bi u samoj završnici opet primili gol za konačnih 4 - 5.
Nakon susreta slijedila je naša žalba jer za Peticu igrao je igrač Nafte iz Lendave , tako da je taj susret registriran u našu korist sa 3 - 0.
Za našu ekipu igrali su : Taradi S. - Gazdek P. - Jančec G. - Šegović L. - Đurkin L. - Hadeljan P. - Antonović A. - Vlašić P. - Dodlek K. - Cirkvenčić F.
I U POSLJEDNJEM  3 KOLU UVJERLIV PORAZ OD DINAMO-ZELENKO  0 - 6
U Subotu 29.12.2018. odigrali smo i treću utakmicu na zimskom malonogometnom turniru na mantonele , protivnik nam je bio Dinamo-Zelenko , koji nas je uvjerljivo pobijedio sa 0 - 6.Kroz samu našu prikazanu igru na susretu sam rezultat je previsok, ali se zbrajaju golovi a ne prilike. Kroz ova tri odigrana susreta bio je cilj da svi igrači koji dođu na utakmice odigraju neko vrijeme na terenu , da steknu neka nova znanja ( umjetna trava , mantinela ). Tako da smo kroz susrete puno rotirali sa ekipom u polju , i stoga možemo biti zadovoljni jer druge ekipe igrale su sa izlaznim godištem što je bila i prevaga na samom terenu.
Za našu ekipu  igrali su : Taradi S. - Gazdek P. - Šegović L. - Blažona J. - Đurkin L. - Hadeljan P. - Antonović A. - Dodlek K. - Cirkvenčić F. - Jančec G.
Trener : Stjepan Makar

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.