17. svibnja 2021.

PIONIRI U15-JUNIORI U19 6-4 (2-2)

Pioniri bolji u trening utakmici odigranoj ove subote na igralištu Spartak-a....

 

Budući da su naše ekipe pionira i juniora bili slobodni u prvenstvenim utakmicama, iskoristili smo ove subote za odigravanje trening utakmice s ciljem provjere mogućnosti svakog igrača. U prvom poluvremenu  ravnopravna igra na terenu , s time što ekipa pionira igra kvalitetnije u pas igri. Juniori su prvi došli u vodstvo od 0 - 1 u 12 min. kada udarac Horvat L. golman odbija a Ružić J. posprema loptu u gol. Za poravnanje rezultata je došlo u 17 min. gol postiže Taradi M. nakon povratne lopte Cirkvenčić F.  U 29 min. Jančec G. upućuje dubinsku loptu na Hadeljan P. koji svoju brzinu koristi i postiže gol za  1 - 2. Pioniri ne posustaju tako da u 42 min. imaju kazneni udarac kada je prekršajem zaustavljen Cirkvenčić F. a realizator penala je bio uspješan Žinić D.  U drugo poluvrijeme pioniri ušli u igru još kvalitetnije , povezanije i u takvoj igri postigli su još četiri gola. Za prvo vodstvo pionira pobrinuo se Jančec N. kada u 55 min. postiže gol za 3 - 2 kada prima odličnu loptu od strane Žinić D. Već u 55 min. novi gol pionira za 4 - 2 kada Taradi M. proigrava loptu do Cirkvenčić F. koji posprema u gol. Kvalitetnija igra pionira donosi novi gol u 72 min. kada kombiniraju Taradi M. i Horvat P. koji postiže gol za  5 - 2 . Pioniri tu nisu stali već postižu gol u 77 min. kada Taradi M. izvodi korner a u 16 m najbolje se snalazi Vrbanec K. koji postiže za 6-2. U posljednjih 10 min. juniori uspijevaju smanjiti visoko vodstvo pionira , tako da najprije u 82 min. gol postiže Šegović L. na asistenciju Antonović A.  I konačni rezultat  od 6 - 4 postavlja Hadeljan P. nakon odlično proigrane lopte od strane Ciglar T. U ovom ogledu pionirska ekipa 2006/07  bila je u punom sastavu a juniorskoj ekipi nedostajali su Vugrinec M. , Slaviček F., Hadeljan L. i Krčmar M.
Za pionire igrali su: Horvat T. - Toplek S. - Toplek M. - Juras L. - Vrbanec K. - Žinić D. - Jančec N. - Horvat P. - Taradi M. - Cirkvenčić F. - Kerovec D.
Za juniore igrali su : Juras N. - Jančec G. - Ciglar T. - Blažona J. - Puklek D. - Blažona R. - Šegović L. - Antonović A. - Horvat L. - Hadeljan P. - Ružić J. 
Trener: Makar Stjepan

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.