5. srpnja 2020.

PIONIRI U15 OSVOJILI 1.MJESTO

Pionirima U15 1.mjesto na  RUDAR CUP-u u  organizaciji NŠ Rudar iz Murskog Središća...

 

NŠO MALA SUBOTICA  -  NŠ DINAMO / ZELENKO  2 - 0

Ove Subote 4.7. U-15 Pioniri igrali na Ljetnom turniru Rudar Cup 2020 u M. Središću. Prvu utakmicu igrali smo sa NŠ Dinamo/Zelenko i uvjerljivo pobijedili sa 2 - 0. Od početka susreta dominirali smo na terenu, igrali jako kvalitetno sa puno dobrih ideja u igri, nametnuli agresivnu igru na izgubljenu loptu. U takvoj igri stvorili smo puno prilika pred protivničkim golom ali nam je nedostajala završnica. Kada smo se dobro ispromašivali protivnička ekipa napravila nam je kontru iz koje na sreću nismo primili gol. I konačno u 25 min. igre postižemo gol za 1-0 i to nakon asistencije Horvat P. strijelac gola je Cirkvenčić F. Naša bolja igra nagrađena je novim golom kojeg postižemo u 33 min. igre a strijelac je opet Cirkvenčić F. koji dobiva loptu od Taradi M. I u posljednjoj  40 min. igre imamo 11 m  nakon prekršaja nad Bartolić M., izvođač je bio Taradi M. koji puca preko gola. Tako smo svoj prvi susret odradili odlično.
Strijelci: 1 - 0  25 min. Cirkvenčić F. - asi. Horvat P.
              2 - 0  33 min. Cirkvenčić F. - asi. Taradi M.
NŠO MALA SUBOTICA  -  NŠ RUDAR  (1 - 1 )  5 - 4 11 m
Drugu utakmicu na turniru igrali smo sa domaćinom Rudarom. Budući da smo obije ekipe pobijedile identičnim rezultatom od 2 - 0, tako je ova utakmica odlučivala o pobjedniku turnira. Tokom cijelog susreta bili smo bolja ekipa  na terenu, stvorili smo puno dobrih prilika za postizanje gola ali nam nedostaje taj kvalitetniji završni udarac ili golman dobro obrani. Domaća ekipa pokušavala je sa igrom na kontru ali smo mi uvijek kvalitetno odgovorili. Konačno za naše vodstvo smo čekali do 24 min. igre kada kroz sredinu dobro proigravamo i nakon odigrane lopte od strane Cirkvenčić F. gol postiže Taradi M. za naše zasluženo vodstvo  od 1 - 0. Naše vodstvo je kratko trajalo jer domaćin nakon jednog slabog udarca poravnava rezultat na 1 - 1 u 26 min. igre. Do kraja utakmice pritisnuli smo domaćina na njegovu polovicu ali nismo uspjeli postići gol , tako je susret završio 1 - 1 tese  išlo na izvođenje 11 m. Kod penala istakao se Horvat T. koji je svoju pogrešku kod gola u igri ispravio sa 2 obranjena penala a i sam je bio uspješan izvođač . Tako smo potpuno zasluženo osvojili ovaj turnir . Sve čestitke na prikazanoj kvalitetnoj igri svim 12 igrača koliko nas je bilo i roditeljima koji su bili glasni pozitivni navijači.
Strijelci: 1 - 0  24 min. Taradi M. - asi. Cirkvenčić F.
              1- 1  26 min.
11 m - Žinić D.+ / Taradi M. + / Horvat P. + / Toplek M. golman brani / Horvat T. + / Jančec N. + /
Na turniru igrali su : Horvat T. - Juras L. - Toplek M. - Žinić D. - Vrbanec K. - Horvat P. - Cirkvenčić F. - Jančec N. - Taradi M. - Bartolić M. - Kerovec D. i Toplek S.
Trener: Stjepan Makar

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.