13. rujna 2020.

PIONIRI U15 "RASTURILI" U PRELOGU

Još jedan uspješan vikend za naše ekipe je iza nas...

Nakon dva odigrana kola u Drugoj HNL sjever odlični rezultati naših ekipa.Prije nego što se osvrnemo na ova dva kola u HNL-u spomenimo da se i naše ekipe koje se takmiče u Županijskim ligama a to su Početnici U8 i Juniori U19 mogu pohvaliti odličnim rezultatima.Tako su Početnici ove subote ubilježili i treću pobjedu te se tako nametnuli svojim odličnim igrama među prve tri ekipe svoje skupine. Rezultat odličnih priprema te treninga koje zajedno sa svojim trenerom najmlađi polaznici naše škole odrađuju polako ali sigurno dolazi na naplatu te se nadamo da će se trud i zalaganje koje najmlađi pokazuju nastaviti i dalje pa ni rezultati neće izostati.Rezultat kao bodovi na tablici su bitni ali ne i presudni u našoj školi nego svakodnevni dolazak te upis novih članova je najbitnije što nam se u ovom trenutku dešava te se nadamo da će se i  u nastavku sezone ovakav trend nastaviti.

Juniori U19 početak prvenstva počeli su sa dobrom igrom u Kotoribi koja je zamalo donijela sva tri boda.Nastavak prvenstva sa dvije uzastopne pobjede (NŠ Sveti Juraj na Bregu i NŠ Petica) dolaze do izražaja kao ekipa koja se ove sezone možemo reći nikad brojčano jača nadamo se i posložila te se zbog toga radujemo.Jedino na taj način jedinstveni kao ekipa složni na svakom treningu i utakmici možemo i nešto očekivati od ove sezone iako je liga jaka.

Druga HNL za naše tri ekipe(Limači,Mlađi Pioniri i Pioniri) počela prošlog vikenda kada su nam u goste došli Podravci iz Ludbrega te nam ostavili da se osladimo sa jednom pobjedom Mlađih Pionira dok su Limači i Pioniri radost pobjede ustupili gostima iz Ludbrega. Močne ekipe u sve tri kategorije gostiju dalo je puno uzbuđenja na terenima no i mi smo se pokazali u dobrom izdanju iako je osvojeno samo tri boda.Sve se popravilo već ovoga vikenda u Prelogu kad su Pioniri i Mlađi Pioniri očitali su "lekciju"domaćim ekipama pa su im zajedno utrpali 17 pogodaka. Ako pridodamo još tri Limača to je ukupno 20 pogodaka za  6 osvojenih bodova. Limači nažalost još nisu okusili slast pobjede u prvenstvu no to ne znači da nisu dobri ili da se ne zalažu već naprotiv,zalaganje je na visini sa poželjnom dozom malo veće agresivnosti bodovi i nisu tako daleko.Želimo Limačima kao i svim ekipama nastavak dobrih predstava na treningu tako i na utakmicama pa nam rezultati neće izostati kako na tablicama tako i unutar naše škole.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.