13. ožujka 2017.

POBJEDA I PORAZ LIMAČA U10 U DVIJE PRIPREMNE UTAKMICE

Limači U10 u prošlom tjednu imali su dvije pripremne utakmice te su sa jednom pobjedom i jednim visokim porazom u iščekivanju nadolazećeg prvenstva.....

 

 

U četvrtak, 09.03.2017. na igralištu NK Strahoninec u 19,00 sati odigrana je pripremna utakmica igrača kategorije U10 .
Iako u nekompletnom sastavu naši igrači su odigrali odličnu utakmicu , prikazali dobru taktičku igru, vrlo motiviranu i disipliniranu igru.
Naši igrači su imali terensku inicijativu te kontrolirali igru i iako su domaćini  vodili 1:0, pa 2:1 , oba gola postigli su iz prekida, naši dečki nisu odsutajali već su se borili i na kraju zasluženo pobijedili.
Rezultat utakmice :NK Strahoninec  -  NŠ Općine Mala Subotica  2   :  3
Strijelci :
Patrik Horvat
Matija Taradi
Luka Baksa
Za NŠ Općine Mala Subotica igrali su :
Filip Baksa,Taradi Matija, Patrik Horvat, Luka Juras,Tin Horvat, Luka Baksa, Hertl Niko,Ivan Bašek, Noel Drvenkar, Moreno Drvenkar, Alex Horvat, Ana Marčec, Karlo Vrbanec .
U subotu, 11.03.2017. na igralištu NK Spartak odigrana je pripremna utakmica između Limača NŠ Općine Mala Subotica i NŠ Sloga Čakovec u kojoj su
naši igrači doživjeli težak poraz 0 :7 od NŠ Sloge koja je jesenski prvak naše Kvalitetne lige Limača .
Unatoč solidnom 1.poluvremenu kada smo imali terenski inicijativu i promašili nekoliko vrlo izglednih prilika u 2.poluvremenu vrlo loša igra sa puno pogrešaka, taktičke nediscipline i inertnosti. Primili smo previše početničkih golova što je veoma utjecalo na opću motivaciju igrača .
Umor ne može biti opravdanje, treća utakmica u 5 dana jer imamo 17 igrača na spisku i ukupna minutaža nije tako velika.
Pripremni period odigravanja utakmica smo završili sa 2 poraza,1 pobjedom i 1 neodlučen rezultat.
Ovo je bila zadnja pripremna utakmica, treća ovaj tjedan te sljedeće subote igramo prvenstvenu utakmicu u Kvalitetnoj ligi Limača u kojoj imamo velike ambicije i pokušati ćemo se boriti za vrh.
No nažalost unatrag mjesec dana od Zimske lige pa do današnje utakmice bio je vidljiv (pre)slab pristup i zalaganje pojedinih igrača koje se nažalost nije promjenio na bolje te nisu u skladu sa ambicijama i planovima stručnog dijela NŠ Općine Mala Subotica.
Tako se ne brane boje i ugled naše Nogometne škole koja stvarno ulaže velike napore da omogući što kvalitetnije materijalne ali i stručne uvjete igračima a oni vraćaju nezalaganjem i neozbiljnošću.
Ovo je druga utakmica u kojoj smo primili previše golova i teško da sa ovakvim pristupom može nešto kvalitetnije izvuči iz ove ekipe koja bez obzira na sve ima veliki potencijal.
Rezultat utakmice NŠ Mala Subotica-NŠ Sloga  0-7
Za NŠ Općine Mala Subotica igrali su :
Tin Horvat, Filip Baksa, Niko Jančec, Taradi Matija, Patrik Horvat, Luka Juras, Deni Švenda,Luka Baksa, Hertl Niko,Ivan Bašek, Noel Drvenkar, Moreno Drvenkar, Alex Horvat, Ana Marčec .

Trener : Neven Kreslin, prof.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.