11. srpnja 2021.

POBJEDA PIONIRA U PRIPREMNOJ UTAKMICI

Visoka pobjeda Pionira U15 na pripremnoj utakmici koju su odigrali u Murskom Središću...

 

NŠ RUDAR  -  NŠO MALA SUBOTICA  0 - 12 ( 0-3 )
Nakon uspješnog tjednog održanog KAMP-a NŠO Mala Subotica ove nedjelje odigrali smo trening utakmicu u Murskom Središću sa NŠ Rudar i u uvjerljivoj igri visoko pobijedili domaćina. U utakmicu  smo ušli jako dobro .  Već u 1 min. bilježimo dobru akciju u kojoj Marušić M. proigrava do Zadravec J. koji puca a golman odbija u korner. U 4.min. dolazimo do vodstva od 0 - 1 nakon dobre akcije Cirkvenčić F. i Mesarić S. koji odigrava do Taradi M. koji postiže gol . Slijedile su dobre akcije iz kojih smo mogli povećati vodstvo i to u 9.min. Žinić Da., 12 min. Zadravec J. i u 14.min. Mesarić S. ali domaći golman dobro reagira. Povećanje vodstva slijedi u 15.min. Horvat P. izvodi korner a Mesarić S. se dobro snalazi i postiže gol za 0 - 2. Nove prilike imali smo u 19.min. Mesarič S. i u 20 min. Taradi M. Da bi u 24.min. nakon kombinacije Mesarić S. , Horvat P. postigao gol za 0 - 3. Do poluvremena igralo se između dva šesnaesterca , u prvom djelu naš golman bio je bez posla. U nastavak susreta ulazimo nešto opuštenije , tako da je domaćin u par navrata je opasan pred našim golom ali naš golman dobro reagira. Iza svake domače prilike mi vršimo brzu kontru i povećavamo naše vodstvo i to redom. U 38.min. Zadravec J. bježi loptom i proigrava do Žinić De. i to je 0 - 4. U 40.min. Horvat P. dubinskom loptom do Zadravec J. i to je 0 - 5. Tu se nije stalo sa realizacijom , domaćin ima posjed lopte a mi na kontru postižemo u 45 min. u suradnji Mesarić S. do Horvat P. i to je 0 - 6. Već u 48 min. Cirkvenčić F. koristi svoju brzinu i povratno proigrava do Marušić M. i to je 0 -7. Slijedila je mirnija igra gdje bilježimo u 57.min. dobar udarac Cirkvenčić F. nakon proigrane lopte od Marušić M. U posljednjim minutama utakmice domaćin se potpuno predaje te naša ekipa postiže još 5 golova. I to u 63.min. gol postiže Tomašek M. nakon asi. Mesarić S. za 0 - 8 , da bi u 64.min. bilo 0 - 9 gol postiže Cirkvenčić F. a dodavać je Taradi M. U 66.min. gol opet daje Cirkvenčić F. i dodavać je opet Taradi M. za 0 - 10. U  67.min. već je 0 - 11 gol postiže Marušić M. nakon povratne lopte Mesarić S. I konačnih 0 - 12 golom Cirkvenčić F. nakon proigrane lopte Horvat P. u 69.min. završavamo visokom pobjedom . Ovu utakmicu cijela ekipa odigrala je jako dobro, realizacija na utakmici bila je na visokom nivo , što nam je falilo kroz prvenstvo, tako se u listu strijelaca upisalo čak 8 igrača.
Golove su postigli : Cirkvenčić F. u 64 , 66 i 69 min.  /  Horvat P. u 24 i 45 min.  /  Marušić M. u 48 i 67 min.  / Taradi M. 4 min.  /  Mesarić S. 15 min.  /  Žinić De. u 38 min.  /  Zadravec J. u 40 min. i  Tomašek M. u 63 min.
Igrali su : Horvat T. * Žvorc N. - Juras L. - Žinić Da. * Žinić De. * Marušić M. - Horvat P. - Taradi M. - Cirkvenčić F. *  Mesarić S. - Zadravec J. ( Tomašek M. )
Nedostajali : Toplek S. - Ružić J. - Lovrenčić D.
Trener : Makar Stjepan

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.