23. kolovoza 2020.

POBJEDA U13, REMI U11

Još jedan ciklus odigranih pripremnih utakmica prije početka prvenstva u 2.HNL ZAPAD....

LIMAČI - U11

ŠN RUDAR MURSKO SREDIŠĆE - NŠO MALA SUBOTICA  0-0
Krajem svibnja ove godine današnji su suparnici odmjerili snage na istom mjestu gdje i danas, u Pekelenici. Tada smo uvjerljivo poraženi s visokih 6-1. Dva mjeseca kasnije situacija prilično drugačija. S planom "osvete" u glavi, naši su Limači danas vrlo motivirano i žustro ušli u utakmicu. Htjeli su pokazati i dokazati da vrijede, da marljivo treniramo te da smo se kao momčad posložili. Uspjeli su u većini onoga što je bilo u planu, jedino je izostala realizacija. Kad vidimo da je utakmica završila bez golova, na prvi bismo mah pomislili da se nije imalo što ni za vidjeti. Naprotiv, utakmica je bila prava natjecateljska s puno dobrih poteza, vrlo otvorena i zanimljiva. Ndostajali su samo golovi. A i toga je moglo biti, posebno u mreži domaćina no naši igrači(Horvat, Sovar, Plaftak, Križan; Gregorinčić..) nisu imali tu potrebnu prisebnost i preciznost. Igra je bila dopadljiva, bili smo koncentrirani i razigrani i prava je šteta što nismo postigli barem jedan gol i dobili utakmicu koju smo, po svemu viđenom, i trebali dobiti.
Igrali su: Abel Taradi, Otto Bernat Otovčević, Roko Plantak, Gabrijel Sovar, Marin Plaftak, Sebastian Vidović, Vito Horvat, Noah Gregorinčić i Sven Križan(Teo Dominić, Karlo Bedić, Lucian Cvrtnjak). Trener:Tomislav Podgorelec.
Nedostajali:Kevin Vurušić.
MLAĐI PIONIRI U13
NŠ RUDAR MURSKO SREDIŠČE - NŠ MALA SUBOTICA  1- 2.     
U subotu 22. 08. Odigrali smo prijateljsku utakmicu protiv Rudara. U samo utakmicu krenuli smo dosta slabo , protivnik  nas je pritisnuo na našu polovicu , ali bez nekih prilika za postizanje gola.Nakon početnog pritiska ,počeli smo se oslobađati pritiska i počeli smo kvalitetnije i čvršće igrati ,gdje smo stvorili 3-4 čiste šanse za postizanje gola , ali rezultat se nije mijenjao.U drugo poluvrijeme ušli smo malo nespremni što domaćin ubrzo koristi te zabija gol za 1: 0.Nakon primljenog gola krenuli smo čvrsto i borbeno što nam se ubrzo isplatilo, te smo izjednačili na 1:1 preko Zadravec Jakova .I dalje igramo agresivno i čvrsto gdje stvaramo puno šansi za gol , da bi na kraju preko Žinič Davida došli do pobjede od 2:1. Moram pohvaliti sve igrače na zalaganju i pruženoj igri na velikoj vrućini.
Igrali su:
Rebernik Mateo, Žinič David , Žvorc Noa, Baranašič Abel, Barič Ivano , Kocijan Vito, Horvat David ,Debelec Domogoj , Nađ Noa, Horvat Fran, Tomašek Marko, Mesarič Sven, Piknjač Martin, Bedič David, Lovrenčič Darijo, Juras Maksim, Zadravec Jakov, Jankovič Leon.                                   
                 
Trener: Zamjena za E. Lackoviča , Nikola Kolar.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.