25. studenoga 2019.

POČETAK DVORANSKIH TURNIRA

Minulog vikenda počela je sezona odigravanja zimskih dvoranskih turnira.....

Ekipe Početnika,Mlađih Pionira i Pionira minulog vikenda probile su led i započele sa odigravanjem zimskih dvoranskih turnira.Kako je bilo pročitajte u izvještajima koje su poslali treneri:

 

MLAĐI PIONIRI U13

23.11. gostovali smo prvi put ove dvoranske sezone 19/20 na malonogometnim turniru u M. Središču s dvije podjednake ekipe.Svaka ekipa je odigrala  tri utakmice po skupinama, gdje se nismo uspjeli plasirati u završnu fazu natjecanja.Cilj je bio da idemo s dvije ekipe da svi igrači igraju podjednako i da "osjete" čari malog nogometa.

Igrali:Tin Horvat, David Žinić, Mesarić Sven, Cirkvenčić Vinko, Zadravec Jakov, Juras Luka, Horvat Fran, Lovrenčić Dario, Piknjač Martin, Hertl Niko,Tomašek Marko,Noa Žvorc, Jeronim Ružić, Horvat Patrik, Toplek Stjepan. 
Trener:Edi Lacković
PIONIRI  U15 
U Subotu 23.11.2019. U-15 Pioniri igrali na dvoranskom turniru u M. Središču  na " Rudar cup 2019. ". Naša ekipa bila je svrstana u Grupu "C", tako smo prvu utakmicu igrali sa Slogom 1 i odigrali 0 - 0. Utakmica je bila jako čvrsta , igralo se borbeno i na kraju je rezultat realan. Drugu utakmicu igrali smo sa ekipom Međimurje 06 i uvjerljivo izgubili sa 0 - 4, u toj utakmici iako je ekipa Međimurja bila kvalitetnija od nas,sami smo im omogućili pobjedu jer smo kod primljenih golova napravili jako velike pogreške. I posljednju utakmicu u grupi u kojoj nam je pobjeda donosila drugo mjesto i plasman dalje  igrali smo sa ekipom Sv. Martin 2 i odigrali 0 - 0. U toj utakmici iako smo stvorili 6 čistih gol prilika nismo uspjeli postići taj 1 gol za ulazak u 1/4 finale. U našoj grupi Međimurje 06 je bilo prvo,dok smo sve tri ekipe imale po 2 boda ali smo mi imali najslabiju gol razliku i tako smo se oprostili od daljnjeg takmičenja.
Za našu ekipu igrali su : Hadeljan L. - Gazdek P. - Jančec G. - Juras N. - Toplek M. - Antonović A. - Jančec N. - Kerovec D. - Taradi M. Žinić D.
Trener: Stjepan Makar
POČETNICI U8
NŠ BAT organizirala je dvoranski turnir za nekoliko kategorija. Naša Nogometna škola sudjelovala je s ekipom Početnika i nije se proslavila. Prijavili smo u kategoriji U8 dvije ekipe podijeljene po godištima. Prvu ekipu sačinjavali su igrači rođeni 2011.godine dok su drugu ekipu sačinjavali igrači rođeni 2012./2013.godine. Ideja je bila da svi igrači koje imamo imaju dovoljnu minutažu i da svi maksimalno iskoriste svoj nekolikosatni boravak na turniru. Taj segment smo i uspjeli zadovoljiti no izostao je rezultat. Nekim je igračima bio ovo prvi turnir takve vrste pa se nadamo da će prezentacije i rezultati na predstojećim turnirima biti bolji.
Ekipa 1:Teo Dominić, Karlo Bedić, Deni Brodarić, Marin Plaftak, Lucian Cvrtnjak, Otto Bernat Otovčević.
Ekipa 2:Duje Domjanić, Leo Marčec, Jakov Vilić, David Sečan, Ian Herman, Ivano Horvat, Andrija Lovrenčić.
Obje ekipe vodio je trener Tomislav Podgorelec.
Nedostajali:Sven Križan, Fran Kočiš, Mario PIknjač, Karlo PIknjač.
SLIJEDEĆI TURNIRI U NAJAVI:
3011.Sv.Martin - LIMAČI
1.12.Sv.Martin - ML.PIONIRI I PIONIRI
1.12.Varaždin-POČETNICI
22.12.Varaždin-PIONIRI(2006.godište)
17.-22.12.ATON LIMAČ KUP - PIONIRI I JUNIORI

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.