1. rujna 2019.

POČETAK PRVENSTVA SVIH EKIPA

Ovoga vikenda počelo je prvenstvo za sve ekipe naše škole.....

Prvo kolo natjecateljske sezone 2019/2020 počelo je ovoga vikenda te su nam sve ekipe poražene od kvalitetnog protivnika koji je za godinu stariji te fizički nadmoćniji od naših igrača.Početnici U8 su u svojemu drugom kolu zabilježili su i prvu pobjedu dok pak Juniori U17 svoj put u ovoj sezoni počinju u utorak na domaćem terenu i nastavljaju ovoga tjedna sa još dva kola,nadamo se uspješno.Izvještaji trenera u nastavku,dok za Mlađe Pionire U13 izvještaj objavljujemo kada stigne.

 

POČETNICI U8
NŠ BAT - NŠO MALA SUBOTICA  0-7 (0-2)
U drugom kolu prvenstva Početnici su gostovali u Pribislavcu i ostvarili visoku pobjedu od 0-7. Rezultat susreta mogao je biti i uvjerljiviji no uvjeti za igru bili su stvarno debelo ispod razine. Teren potpuno nepripremljen, gotovo bez trave, tvrd i neprikladan za nogometnu igru, osim toga ni dimenzije terena nisu bile prema propisima. Trebalo je jedno vrijeme našim igračima da se uopće priviknu i prilagode uvjetima. Kvaliteta igre u takvim uvjetima nije mogla biti izražena, ali smo ipak uspjeli postići sedam golova i osvojiti bodove. Četiri je pogotka postigao Jakov Vilić, dva je dodao Sven Križan dok je jedan gol postigao Ian Herman.
Igrali su:Teo Dominić, Deni Brodarić, Lucian Cvrtnjak, Jakov Vilić, Sven Križan,  Ivano Horvat, Leo Marčec, Andrija Lovrenčić, Duje Domjanić, Ian Herman, Marin Plaftak i Karlo PIknjač. Trener:Tomislav Podgorelec.
Nedostajali:Fran Kočiš, Mario Piknjač
LIMAČI (U11):
NŠO MALA SUBOTICA - ŠN "PODRAVINA" (Ludbreg) 3-4 (1-3)
Počelo je prvnestvo za mlađe kategorije 2.HNL Zapad. U goste nam je stigla ludbreška "Podravina", ekipa s dobrim referencama i s dobro posloženim svim ekipama. Vrlo loše i nervozno ušli smo u susret. Individualne greške koje su radili naši igrači spadaju u kategoriju početničkih. Na našu nesreću sve su te pogreške bile i kažnjene pa su gosti vrlo lako i brzo stigli do ogromnih 0-3. Nakon toga se polako budimo i pogotkom Gabrijela Sovara stižemo smanjiti do poluvremena na 1-3. Drugi dio započinje odlično za nas, opravdano je dosuđen kazneni udarac za našu momčad no Vito Kocijan šalje loptu visoko preko gola. No, upornost i veće htijenje u drugom dijelu omogućava nam da se potpuno vratimo u susret. Domagoj Debelec i Vito Kocijan postižu pogotke za 3-3. Dominacija naših igrača u drugom dijelu vodila nas je prema potpunom preokretu, no umjesto toga uspijevamo još jednom spojiti dvije individualne pogreške naše uže obrane i gosti to koriste te u posljednjim trenutcima dolaze do vrlo s(p)retne pobjede.
Igrali su:Mateo Rebernik, Maksim Juras, David Horvat, Vito Kocijan, Gabrijel Sovar, Domagoj Debelec, Ivano Barić, Vito Horvat, Kevin Vurušić, Sebastian Vidović, Noa Nađ, Pavlo Gazdek, Vanja Kočiš i Lovro Cirkvenčić. Trener:Tomislav Podgorelec.
Nedostajali:Roko Plantak, Abel Baranašić, Abel Taradi.
MLAĐI PIONIRI U13
NŠO MALA SUBOTICA-PODRAVINA 3-7

U Subutu 31.08. odigrana je prva prvenstvena utakmica protiv dobrog protivnika iz Ludbrega koji zasluženo odnosi pobjedu sa 3:7 Gosti su bili cijelu utakmicu opasniji te agresivniji u duel igri u kojoj mi nismo imali dovoljno snage za odgovor. Patrik Horvat i Jakov Zadravec sa 2 euro gola ublažili su poraz.Moramo napomenuti da je Noa Kerovec imao nesretan pad na glavu pa smo morali pozvati Hitnu Pomoć,dečki su se malo i prestrašili ali sve je dobro završilo te Noi želimo brz povratak na sportske terene.

 

Sastav:Horvat Tin, Žinić David, Mesarić Sven, Cirkvenčić Vinko, Zadravec Jakov, Juras Luka, Horvat Patrik, Horvat Fran, Lovrenčić Dario, Piknjač Martin, Marušić Mihael, Hertl Niko,Tomašek Marko,Noa Kerovec,Noa,Žvorc Noa.
Trener: Lacković Edi
PIONIRI U15
NŠO MALA SUBOTICA  -  PODRAVINA  / Ludbreg / 1-8 (0-2 )
U prvom kolu prvenstva U - 15 pioniri pretrpjeli uvjerliv poraz od gostiju iz Ludbrega. U prvom poluvremenu parirali smo dobro u igri protiv kvalitetne ekipe gostiju. Prvi gol smo primili u 9 min. igre za 0 - 1. Dobra igra u polju nas je presjekla u 25 min. igre kada dolazi do nesporazuma između naših igrača , što gosti kažnjavaju i povećavaju vodstvo na 0 - 2. Potkraj poluvremena moramo mijenjati dva igrača zbog premorenosti  i žuljeva. Sam početak drugog poluvremena u 37 min. igre dekoncentracija u našoj obrani i gosti postižu gol za 0 - 3.Slijedila je nešto kvalitetnija naša igra,tako smo nakon dobre akcije smanjili vodstvo gostiju u 47 min. igre na 1 - 3 ,nakon akcije Vugrinec N. odigrava do Taradi M. koji posprema loptu u gol. U 45 min. opet smo vršili izmjenu zbog žuljeva igru je napustio Hadeljan L. Kada smo počeli kvalitatnije igrati slijedile su velike greške te u roku od 15 min. primamo 5 golova i to redom u 55 min, 64 min, 67 min, 68 min i na kraju u 70 min. Tako da na kraju ispada uvjerljiva pobjeda gostiju.
Za našu ekipu igrali su : Juras N. - Jančec G. - Toplek M. - Žinić D. - Krištofić N. - Gazdek P. ( 32 min. Vrbanec K. ) - Antonović A. - Cirkvenčić F. - Taradi M. - Hadeljan L. ( 45 min. Bartolić M. ) - Kerovec D. ( 30 min. Vugrinec N. )
Trener : Stjepan Makar

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.