19. lipnja 2017.

POČETNICI I LIMAČI NA TURNIRU U NEDELIŠĆU

Proteklog vikenda Početnici i Limači odradili turnir u Nedelišću.....

Minule subote odigravao se turnir Početnika u Nedelišću. Tamošnji nogometni klub organizirao je turnir u nekoliko kategorija, turnir čijom se organizacijom i nisu baš proslavili. Prijavilo se tek šest momčadi, jedna se momčad nije ni pojavila na turniru pa ih je ostalo pet, bilo je puno "praznog hoda" između utakmica... Naši Početnici sudjelovali su na turniru i nisu se proslavili rezultatom. Jednu su utakmicu odigrali neodlučeno(protiv NK "Mladost" iz Selnice 0-0), te doživjeli tri poraza("Petica"  1-4, "Zelenko" 0-2 i "Sv.Juraj na Bregu" 1-3). Rezultat je ovaj put izostao iz više razloga, a ponajviše nas mora zbrinuti loš odaziv igrača na turnir. Naime, jako puno igrača otkazalo je svoj nastup dan prije turnira zbog privatnih obaveza, čime su doveli u vrlo neugodnu situaciju i one igrače koji su nastupili ali i trenera, koji je cijeli turnir odigrao samo s devet igrača. Ovako smo ispali neozbiljni i neorganizirani, čime smo naštetili i ugledu naše Škole, koja ipak ima nekakav rejting u nogometnim okvirima.

Pod vodstvom trenera Podgorelca igrali su: Mateo Rebernik, Hrvoje Horvat, Vito Kocijan, Pavlo Gazdek, Jakov Zadravec, Julian Horvat, Abel Baranašić, Maksim Juras i Ivano Barić.

 

U nedjelju naši Limači su sudjelovali na turniru Nedelišće 2017 u organizaciji NK Nedelišća

Odlične igre u skupini zasjenila je četvrtifanalna utakmica u kojoj su naši igrači neozbiljno shvatili protivnika , domaćine NK Nedelišće koji su poveli i pobijedili jedinim udarcem prema našem golu u 1 minuti susreta. Ostatak susreta igralo se na jedan gol. Imali smo dvije velike prilike za izjednačiti ali nažalost nismo uspjeli zabiti gol kada su naši igrači izašli sami pred golmana NK Nedelišća. Nažalost ali na turnirskim natjecanjima gdje se igra više utakmica svako opuštanje i podcjenjivanje protivnika se kažnjava ispadanjem.
Rezultati u grupi :
NŠ Varteks  - NŠ Općine Mala Subotica                              0 : 1
Strijelac - Deni Švenda
NŠ Općine Mala Subotica  -  NK Pušćine                            0 : 0
NŠ Općine Mala Subotica  -  NŠ Petica                                3 : 0
Strijelci - Tino Švenda - 2x
             Matija Taradi
Redoslijed grupa :
1. NŠ Općine Mala Subotica        7
2. NŠ Varteks                             4
3. NŠ  Petica                             4
4. NK Pušćine                            1
Četvrtfinale :
NŠ Općine Mala Subotica  -  NK Nedelišće     0 : 1
Za NŠ Općine Mala Subotica igrali su :
Tin Horvat, Filip Baksa, Niko Jančec,Taradi Matija,  Luka Juras, Deni Švenda, Patrik Horvat,Tino Švenda, Noel Drvenkar,Luka Baksa, Karlo Vrbanec, Horvat Alex, Ana Marčec, Niko Hertl, Ivan Bašek.
 
Trener :
Neven Kreslin, prof.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.