28. veljače 2017.

POČETNICI I LIMAČI STARTAJU SA VANJSKIM PRIPREMAMA

Nakon Pionira i Ml.Pionira ekipe Početnika i Limača startaju sa vanjskim pripremama te ih već ovog vikenda čekaju prve pripremne utakmice.......

Limači startaju sa vanjskim pripremama u četvrtak i petak sa početkom u 16 sati na pomoćnom igralištu Spartaka i kako je najavio trener prof. Kreslin Neven želja je za provjerom trenutnog stanja igrača te je u tu svrhu prva provjera  već u subotu protiv Rudara iz Murskog Središća na domaćem terenu.Limači će isto tako kao i Ml.Pioniri biti bogatiji za dva odnosno dvije nove igračice koje će se priključiti ekipi na pripremama te biti na raspolaganju u nadolazećem prvenstvu.

Početnici pak svoj vanjski pohod  počinju u petak sa početkom u 16 sati isto na pomoćnom igralištu Spartaka.Za njih je trener prof.Podgorelec Tomislav pripremio provjeru sa ekipom Sloge iz Čakovca na terenu u Čakovcu.

Svim polaznicama i polaznicima te njihovim trenerima želimo što uspješnije pripreme bez ozljeda i bolesti da početak prvenstva dočekaju u najboljem mogućem izdanju.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.