13. veljače 2017.

POČETNICI U8 OPET RAZVESELILI ODLIČNIM REZULTATOM,LIMAČI TUŽNI ZBOG PORAZA

Minulog vikenda odigravao se još jedan turnir u nizu gdje su naše ekipe postigle solidne rezultate,Početnicima srebro a Limači U10 nažalost zabilježili uvjerljiv poraz u 4.kolu zimske lige......

 

U dvorani "Aton" u Nedelišću odigravao se turnir za mlađe kategorije, u organizaciji NK "Omladinac" iz Novog sela Rok. Početnici naše Škole sudjelovali su s dvije ekipe, mlađom(2009.godište) i starijom(2008.godište). Obje ekipe prikazale su visoku razinu borbenosti, htijenja i angažmana, s time da je starija ekipa opet došla do samog kraja i osvojila odlično 2.mjesto. Mlađa ekipa pretrpjela je sva tri poraza u grupi i nije se plasirala u završnicu. Bolji su bili redom:"Međimurec"(DP) 0-1, "Zelenko" 0-4 i "Sloga" 0-3. Starija pak je momčad krenula u turnir dvama remijima, protiv "Rudara 2" 0-0 i "Petice" 1-1. U odlučujućem susretu u skupini pobijedili smo ekipu "Međimurje plavi" rezultatom 2-1 i izborili 1/4 finale protiv momčadi "Međimurje crveni". U vrlo neizvjesnoj borbi izborili smo 1-1 i odluku kroz izvođenje šesteraca. Tu smo bili uspješniji i plasirali se dalje. Polufinale nam donosi sraz protiv momčadi "Rudar 1" i uvjerljivu 3-0 pobjedu, uz zasigurno najbolju predstavu naše momčadi. U finalu nas je čekala momčad "Zelenka", koja je u grupnom dijelu deklasirala našu mlađu ekipu. Nažalost, naši "stariji nisu uspjeli osvetiti svoje mlađe suigrače i u vrlo su izjednačenoj utakmici poraženi rezultatom 0-1. Drugim mjestom starije momčadi, i sveukupno prezentacijom obiju ekipa možemo biti zadovoljni i s ne strpljenjem čekamo iduće nastupe naših najmlađih.

2009: Rebernik Mateo, Horvat David, Juras Maksim, Kocijan Vito, Gazdek Pavlo, Sovar Gabrijel i Baranašić Abel.

2008: Lastavec Luka, Lastavec Leon, Zadravec Jakov, Cirkvenčić Vinko, Tomašek Marko, Horvat Julian, Horvat Hrvoje i Žinić David.

Obje je momčadi vodio trener Tomislav Podgorelec.

 

 U Subotu igrali smo u kategoriji U - 12 na turniru u organizaciji NK Omladinac Novo Selo Rok.U skupini "C" prvu utakmicu igrali smo sa ekipom Transporti Frigus ( Međimurje ) i izgubili sa 5 - 1, jedini gol postigao je Vugrinec Noa. Drugu utakmicu odigrali smo sa ekipom Međimurec i izgubili sa 3 - 0. I treču utakmicu u skupini odigrali smo sa ekipom Zelenko- Dinamo i pobijedili sa  3 - 2, golovima Vugrinec Noa 1 i Blažona Josip 2. Tako smo završili na trećem mjestu u skupini i oprostili se sa daljnjeg takmičenja.

Za NŠO MALA SUBOTICA igrali su : Taradi S. - Blažona Josip - Vugrinec Noa - Jančec G. - Juras R. - Kreslin M. - Gazdek P. - Vugrinec Niko i Cirkvenčić F.

Trener : Makar Stjepan

TRENINZI :  UTORAK u 19 sati  -  SRIJEDA u 18,30 sati

U Nedjelju igrali smo u kategoriji U - 15 na turniru u organizaciji NK Omladinac Novo Selo Rok. U skupini "B" prvu utakmicu igrali smo sa ekipom Međimurje 2 i izgubili sa 2- 0 primili smo dva nespretna gola, dočim mi nismo u tri navrata iskoristili čiste gol prilike. Drugu utakmicu odigrali smo sa ekipom Madost - Selnica koju smo pobijedili golom Cirkvenčić N. sa 1 - 0. I treču utakmicu u skupini igrali smo sa ekipom Međimurec i pobijedili  sa 2 - 1 golovima Jančec M. i Cirkvenčić N.. Skupinu smo završili na drugom mjestu, i igrali smo u četvrt finalu sa ekipom Međimurje 1 i u dobro odigranoj utakmici pod kraj susreta primili smo dva gola za konačnih 0 - 2.kompletni turnir iako smo imali samo jednog igrača 2001 godišta ( MARČEC M. ) odigrali smo u jakoj skupini i četvrt finalu jako dobro.

Za NŠO MALA SUBOTICA igrali su : Martan J. - Kocijan F. - Marčec M. - Jančec M. - Krivak P. - Cirkvenčić N. i Toplek M.

Trener : Makar Stjepan

TRENINZI : UTORAK u 19,30 sati   -  PETAK  u 19 sati

 

 

U nedjelju, 12.02.2017. igrači kategorije U-10 NŠ Općina Mala Subotica sudjelovali su na turniru u dvorani Aton u Nedelišću, u organizaciji NK Omladinca N.S.Rok.
Rezultati u skupini : :
NŠ Općine Mala Subotica -  NŠ Sv. Juraj Na Bregu  0 : 0
NŠ Općine Mala Subotica  -  NŠ Vartex Fotex  0 : 3 
 
NŠ Općine Mala Subotica  -  NK Pušćine    2 : 0 
Strijelci - Taradi Matija
              Švenda Deni
 
NŠ Općine Mala Subotica  -  NK Rudar 47    0 : 2 
 
 
Turnir se igrao u dvorani Atom, u lošim natjecateljskim uvjetima gdje su se na rukometnom igralištu napravila dva nogometna igrališta po širini rukometnog terena , dakle na svakoj polovici jedno nogometno igralište, dimenzija 20 metara dužine i 20 metara širine u kojoj igra 8 igrača u polju te nažalost nisu ni bile jasno označene dimenzije terena stoga je vrlo teško i nezahvalno u takvim uvjetima komentirati općenito kvalitetu igre ali za borbenost i veliko zalaganje velike pohvale našim igračima.
Skupinu smo završili na 3. mjestu sa osvojenih 4 boda. U daljnje natjecanje plasirale su se ekipe NK Rudara 47 i NŠ Varteks Fotexa.
Za NŠ Općine Mala Subotica igrali su :
 
Marko Toplek, Jančec Niko ,Filip Baksa,Taradi Matija, Deni Švenda, Noel Drvenkar, Luka Baksa,
Tino Švenda, 
U subotu, 11.02.2017. u dvorani Osnovne škole u Podturnu odigrano je IV. kolo Zimske lige limača gdje su naši igrači odmjerili snage protiv vršnjaka iz NŠ Međimurja 2006 godišta.
Rezultat utakmice : NŠ Općine Mala Subotica  -  NŠ Međimurje   2  :   10
Rezultat ove utakmice definitivno nije mjerilo odnosa kvalitete odnosno prikazane igre naših igrača.
Naime veći dio 1. poluvremena bilo je 1:1, s time da smo imali dvije vrlo izgledne prilike za vodstvo.
Poveli su igrači NŠ Međimurja da bi nakon nekoliko minuta izjednačio naš igrač Patrik Horvat. Nažalost 5 minuta prije kraja 1. poluvremena naši igrači rade pogreške koje koriste igrači NŠ Međimurja i na kraju 1.poluvrmena vode 3:1
Drugo poluvrijeme naši igrači kvalitetno i vrlo angažirano igraju ali u dva kratka perioda tijekom poluvrmena , pada koncentracija i motivacija naših igrača te igrači NŠ Međimurja to dobro koriste  i vrlo lako zabijaju golove.Šteta ,jer realno stanje na terenu je bilo drugačije. Ovako u toj maloj dvorani , u sustavu igre 4 + 1 u kojoj se igra 2x25 minuta ,vrlo brzo i veoma lako se zabijaju golovi.
Drugi zgoditak za NŠ Općine Mala Subotica postiže veoma raspoloženi i odličan Patrik Horvat.
Strijelci : Patrik Horvat 2x
 
Za NŠ Općine Mala Subotica igrali su :
Marko Toplek,  Filip Baksa, Niko Jančec, Taradi Matija, Patrik Horvat, Luka Juras, Deni Švenda, Luka Baksa, Hertl Niko,Ivan Bašek, Noel Drvenkar

Trener : Neven Kreslin, prof.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.