20. veljače 2018.

POLAZNICE NAŠE ŠKOLE ODIGRALE DRUGI DVORANSKI TURNIR

Nakon našeg Božićnog turnira polaznice naše škole odigrale drugi dvoranski turnir koji se igrao prošlog vikenda u Čakovcu....

Zbog nedostatka utakmica za tu kategoriju djevojčica odlučili smo prijaviti ekipu na dvoranski turnir u kategoriji Limači U10 za dječake,a igrao se prošlog vikenda u Čakovcu.
Djevojčice NŠ Općine Mala Subotica nastupom na turniru u organizaciji NŠ Sloga u dvorani II OŠ u Čakovcu pokazale su rezultate dosadašnjeg rada na treninzima te možemo reći teško da su nas ostavile ravnodušnima. Odigrale su tri utakmice; protiv NŠ Sv. Martin na Muri (0:3) zatim ŠN grada Đurđevca (0:2) i protiv NŠ Sloga Čakovec (0:2). Prvi puta su se natjecale s dječacima njihovog godišta te pokazale ustrajanost, borbenost i veliki trud.Unatoč rezultatima koji nam nisu bili prioritet cilj je bio vidjeti do koje razine su stigle u nogometnom razvoju.Kada se uzme u obzir veoma mali broj odigranih utakmica možemo biti zadovoljni.Na upravi škole je da  zajedno sa trenerom ne samo pokušati nego i realizirati u što kraćem vremenu veći broj utakmica sa vršnjakinjama,a ako to izostane onda trebaju igrati i protiv dječaka jer dojma smo da bi to ove cure mogle i da bi im bilo kakvo odigravanje utakmica išlo u prilog.Nakon turnira roditelji zajedno sa trenerom zadovljni su njihovim nastupom.
Igrale su: Janja Taradi, Ela Grašić, Ana Goričanec, Ana Jurčec, Mila Živčec, Paulina Cirkvenčić, Helena Marčec.  Trener: Miroslav Grašić.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.