6. lipnja 2019.

PRIJATELJSKE UTAKMICE POČETNIKA U8 I LIMAČA U11

Pobjeda Limača i poraz Početnika u srazu sa Međimurcem iz Dunkovca.....

 

POČETNICI: NŠO MALA SUBOTICA-NŠ MEĐIMUREC/SLOBODA  2-3
 
LIMAČI: NŠO MALA SUBOTICA-NŠ MEĐIMUREC/SLOBODA 4-1
Iako je prvenstvo u svim ligama završilo, polaznici naše Škole su i dalje aktivni. Marljivo se trenira i igraju prijateljske utakmice. Prvu takvu odigrale su obje naše ekipe protiv gostiju iz Dunjkovca-Pretetinca. Prvi su na teren izašli Početnici. Odigrali su odličnu utakmicu, visoko kvalitetnu s puno dobrih poteza i dodavanja, no na kraju su bili nesretno poraženi rezultatom 2-3, iako smo vodili i 1-0 i 2-1. Jedini razlog poraza leži u tome što je gostujuća ekipa u svom sastavu imala petoricu igrača 2009.g.,što znači da nisu imali pravo nastupa a uskočili su u sastav nakon zajedničkog dogovora obaju trenera jer je u zadnji čas nekoliko igrača otkazalo nastup. Kad pogledamo da se toj ekipi suprotstavila naša momčad, u kojoj je pola ekipe 2012.godište(3 godine mlađi), moramo biti više nego zadovoljni. Golove za našu momčad postigli su Jakov Vilić i Ian Herman.
Limači pak su nastavili u svom ritmu, ostvarili su još jednu pobjedu. U nekompletnom sastavu odigrali su solidno i korektno, možda ne onako dobro kako oni to znaju ili mogu, ali sasvim dovoljno za još jednu pobjedu. Istinabog, utakmica je poslužila treneru da isproba neke kombinacija za ubuduće te da maksimalno izrotira ekipu. I u tome je i uspio. Svi su igrači dobili minutažu i pobjednički niz je nastavljen. Strijelci za našu momčad bili su:Abel Baranašić, Marko Tomašek, Maksim Juras i Jakov Zadravec.
Početnici:Abel Taradi, Deni Brodarić, Teo Dominić, Jakov Vilić, Gabrijel Sovar, Vito Horvat, Kevin Vurušić, Sebastian Vidović, Ivano Horvat, Leo Marčec, Duje Domjanić, Ian Herman(nedostajali:Roko Plantak, Marko Magdalenić).
 
LImači:Mateo Rebernik, Maksim Juras, David Horvat, Fran Horvat, Marko Tomašek, Vito Kocijan, Jakov Zadravec, Abel Baranašić, Vinko Cirkvenčić, Ivano Barić, Pavlo Gazdek, Sven Mesarić, Noa Nađ(nedostajali:Julian Horvat, Borna Antonović).
 
Obje ekipe vodio je trener Tomislav Podgorelec.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.