27. veljače 2022.

PRIPREMNE UTAKMICE

Odigrano niz pripremnih utakmica naših ekipa....

U srijedu su Juniori U19 odigrali pripremni susret sa Rudarom iz M.Središća i to u Držimurec-Strelcu i na kraju pobijedili rezultatom od 2-1. To je bila prva pripremna utakmica u kojoj se u prvom poluvremenu igralo ravnopravno. Sa svake strane bilo je po dvije dobre prilike za postizanje gola , ali jedini gol primamo mi kada jednu loptu Jančec G. vrača golmanu u okvir gola gdje i završava i to u 13. min. 0-1. Tokom drugog poluvremena igramo kvalitetnije. Dobra igra naplaćena je u 60. min. kada korner izvodi Taradi M. a gostujuči igrač igra rukom za najstrožu kaznu koju realizira Hadeljan P. za 1-1. Bolja igra još jednom je  okrunjena golom u 70.min. kada Hadeljan P. odigrava povratnu loptu Taradi M. koji preciznim udarcem postiže gol za 2-1 , što je bio i konačan rezultat.
Strijelci : 0-1 13 min. autogol Jančec G.
   11 m    1-1 60 min. Hadeljan P. 
               2-1 70 min. Taradi M. - asi.Hadeljan P.
Igrali su: Hadeljan L. - Blažona J. - Toplek M. ( 70 min. Vrbanec K.) - Jančec G. - Vrbanec K. ( 41 min. Kerovec D. ) - Žinić D. (70 min Juras N.) - Juras N. ( 60 min  Hadeljan P. ) - Taradi M. - Vlašić P. - Cirkvenčić F. ( 60 Vugrinec N.) - Hadeljan P. ( 41 min. Martinec L.) 

 

 

U subotu u goste nam je stigla  Sloboda iz Varaždina sa dvije ekipe. Prvi su igrali Pioniri U15 te su izgubili sa 2-4 (1-2). Po hladnom vremenu utakmicu smo otvorili dobro jer smo već u 5.min. poveli golom Oršuš D. koji se najbolje snalazi pred golom i to je 1 - 0 . Gosti dominiraju igrom u polju ali mi dobro pariramo. Slijedi slabo odigrana lopta Tomašek M. koju gosti osvajaju i dolaze do poravnanja na 1 - 1 u 13.min. To gostima donosi stabilniju igru koju koriste. U 21. min. iz brze kontre odigravaju na drugu stativu gdje ne zatvaramo i to je 1-2. Već na samom početku drugog poluvremena u 39.min. dolazimo do poravnanja rezultata na 2 - 2 iz kaznenog udarca gol postiže Horvat P. nakon prekršaja nad Marušić M. U drugom poluvremenu igralo se ravnopravnija igra. Pred kraj susreta pad koncetracije iskusnih obrambenih igrača. U dva navrata pojedinačne pogreške iz kojih primamo lagane golove , najprije u 56. min. Horvat T. lopta ispada iz ruku  za 2 - 3 , i u 65. min. Žvorc N. kasni u zatvaranju igrača i to je 2 - 4 što je bio i konačan rezultat . U ekipi falio nam je Juras L.

 

Strijelci : 1-0    5 min. Oršuš D. 

               1-1    13 min.
               1-2     21 min.
  11 m      2-2   39 min. Horvat P. - prekršaj nad Marušić M.
               2-3    56 min.
               2-4    65 min.
Igrali su: Horvat T. - Žvorc N. - Jančec N. - Vrbanec K. - Toplek S. - Mesarić S. - Zadravec J. - Horvat P. - Tomašek M. - Marušić . i Oršuš D.
Nakon Pionira U15 svoju utakmicu odigrali su i Juniori U-19 isto protiv Slobode koja je igrala sa nešto mlađom ekipom. Kroz susret imali smo više posjed lopte , stvorili smo više prilika od kojih smo u 9.min. poveli sa 1-0 kada Žinić D. proigrava do Juras N. koji postiže gol . Do drugog gola čekamo do 21.min. kada Taradi M. izvodi korner a Vlašić P. postiže gol za 2-0. Već na početku drugog poluvremena u 41.min. Horvat L. postiže gol za 3-0. Slijedi opuštanje Blažona J. u 45.min. i to je 3-1. U 55.min. Juras N. upućuje udarac na gol , golman odbija a Kerovec D. postiže gol za 4-1. Slijedi u par navrata opuštenija igra u našoj obrani što gosti u 60.min. koriste i kažnjavaju golom za 4-2. U 68.min. Šegović L. prodire po lijevom boku , upućuje udarac a lopta završava u suprotnom kutu za 5-2. Do kraja utakmice bilo je još prilika ali rezultat se ne mijenja.
Nedostajali su : Hadeljan P. - Jančec G. - Martinec L. - Vugrinec N. - Cirkvenčić F. i Toplek M.
Strijelci : 1-0   9 min. Juras N. - asi. Žinić D.
               2-0  21 min. Vlašić P. - asi. Taradi M.
               3-0  41 min. Horvat L.
               3-1  45 min.
               4-1  55 min. Kerovec D. - asi. Juras N.
               4-2  60 min.
               5-2  68 min. Šegović L. - solo akcija
Igrali su : Hadeljan L. - Vugrinec M. - Blažona J. - Jančec N. ( 41 min. Vrbanec K. ) - Horvat L. - Žinić D. - Šegović L. - Taradi M. - Vlašić P. - Kerovec D. - Juras N.
Trener: Stjepan Makar
MLAĐI PIONIRI U13 
NK MLADOST KOMET - NŠO MALA SUBOTICA  1-3 (1-2)
U prijateljskoj utakmici odigranoj ove subote u Prelogu naši su igrači ostvarili lijepu pobjedu. Pobjeda je bila došla kao rezultat jako dobre igre tijekom cijelog susreta. Od samog smo početka kontrolirali igru, držali posjed i kontinuirano napadali gol domaćina. Usprkos tome što je ovo bila prva prijateljska utakmica, dojam i igra su bili više nego dobri. Bilo je kreacije i ideje u igri, ali i efikasnosti. Uz tri smo postignuta gola imali i još nekoliko prilika koje smo zapucali, a pogodili smo i tri prečke. Domaći su dolazili do situacija pred našim golom samo nakon naših tehničkih pogrešaka, kroz igru nisu uspijevali. Naša je ekipa djelovala hrabro, čvrsto i odlučno i nadamo se da će tako izgledati i u prvenstvu. Do tada još ima tri tjedna priprema i "glancanja" forme. U pobjedi od 1-3 dvostruki je strijelac bio Ivano Barić(11.i 50.minuta) te Abel Baranašić(17.min).
Igrali su: Mateo Rebernik - Sebastian Vidović, Maksim Juras, Vito Kocijan, Abel Baranašić - Ivano Barić, Vito Horvat - David Bedić, David Horvat, Luka Hlišć - Domagoj Debelec(Leon Janković, Noa Nađ, Pavlo Gazdek, Gabrijel Sovar, Abel Taradi, Karlo Hrastić).
Trener:Tomislav Podgorelec.
Nedostajali:Fran Horvat, Martin Piknjač, Noah Gregorinčić.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.