6. ožujka 2022.

PRIPREMNE UTAKMICE

I ovoga vikenda u sklopu priprema za proljetni dio sezone odigrane su pripremne utakmice....

MLAĐI PIONIRI  U13:
NŠO MALA SUBOTICA - NK MLADOST KOMET(Prelog) 0-0
U još jednom pripremnom susretu uoči prvenstva, u utakmici naše ekipe i gostiju iz Preloga nismo vidjeli pogodak. Igra se uglavnom ograničila između dva šesnaesterca bez pravih prilika za pogodak. Bilo je dosta tehničkih pogrešaka u igri koje su onemogućile da bilo koja od ovih dviju momčadi bude opasna po gol protivnika. Naša momčad, desetkovana brojnim izostancima, nije uspjela ponoviti dobru i efikasnu igru od prošlog tjedna te dobiti i ovu utakmicu. Nije bilo kreacije, lepršavosti ni konkretnosti potrebne da bi se dobio današnji protivnik. Utakmica nam je pokazala na kojim se još stvarima treba poraditi do prvenstva, kako bi nam učinak u prvenstvu bio što bolji.
Igrali su: Mateo Rebernik - Pavlo Gazdek, Maksim Juras, Leon Janković, Roko Plantak - Vito Horvat, Sebastian Vidović - David Bedić, Ivano Barić, Luka Hlišć - Domagoj Debelec(Gabrijel Sovar, Noah Gregorinčić, Abel Taradi). Trener:Tomislav Podgorelec.
Nedostajali: Martin Piknjač, Vito Kocijan, Fran Horvat, Noa Nađ, Abel Baranašić, David Horvat.

LIMAČI U 11 

NŠ MALA SUBOTICA - ŠN NOGOMETAŠ 13    2-1( 1-1)

 

Drugu pripremnu utakmicu gostovali smo u Sivici kod Nogometaša 13. Nakon teškog poraza u prvoj pripremnoj utakmici od NŠ Međimurje ( 10-1), ovaj puta je igra bila mnogo bolja. Igrači su pokazali malo više htjenja, a tome je poslužilo lijepo vrijeme. Teren za igru nije bio za pokazivanje točnih dodavanja, ali unatoč tome težili smo kombinatorici i dodavanjima. Bilo je mnogo pogrešaka s obje strane, ali unatoč tome zadovoljan sam utakmicom. Napredak u igri je vidljiv, pa prema tome će doći i dobri rezultati. Na ovoj prijateljskoj utakmici oba pogotka je postigao Karlo Bedić uz još nekoliko promašenih dobrih prigoda za gol. Danas je vratar bio Sven iz razloga ozljede ruke  našeg prvog golmana koji je pohvalno odigrao utakmicu, a također na golu je definitivno Sven iznenadio svojim reakcijama te smirenošću. Ekipa je smanjila greške u obrani, prije svega reakcijom na prvu loptu, a samim time uvelike otežala moguće šanse protivničkoj ekipi. Pokušavali smo dosta rotirati igrače pa su pojedini danas odigrali više pozicija. Još dva tjedna do početka proljetnog dijela prvenstva daje nam vrijeme da uigramo ekipu te isprobamo druge mogućnosti i rotacije igrača.

 

Igrali :  Teo Dominić, Bedić Karlo, Križan Sven(V), Lovrenčić Andrija( K), Horvat Ivano, Mihinjač Lukas ,Ante Čurila ,Jakov Držanić, Brodarić Deni, Ivan Fran Botić, Plaftak Marin,Cvrtnjak Lucian, Samuel Žvorc

Nedostaju: Novak Leon, Baranašić Šimun, Kocijan Matija

Trener: Ružić Petar
POČETNICI U8 :
NŠO MALA SUBOTICA - ŠN BAT 4-4
 
Nakon dužeg vremena treniranja u dvorani naši nogometaši kategorije U8 odigrali su prvu pripremnu utakmicu na vanjskom terenu. Potrebno je vremena da se naši nogometaši priviknu na travnatu površinu. Obzirom na uvjete, prilično " težak " teren  možemo biti zadovoljni pristupom i motiviranošću naših dječaka . Moramo inzistirati na više međusobne suradnje i tehnike što danas nije bilo dobro. Bilo je puno pogrešaka o obrambenoj fazi igre ali to je bilo i za očekivati s obzirom da smo unatrag 5 mjeseci trenirali u dvorani. Utakmica je rezultatski bila neizvjesna do samog kraja. Poveli su gosti vrlo brzo, već u 5.minuti ali naši nogometaši brzo izjednačuju , podižu kvalitetu igre i i dolaze do vodstva od 2:1. Gosti na samom kraju prvog poluvremena izjednačuju na 2:2.iz slobodnog udarca. U drugom poluvremenu sličan scenarij , naši mali nogometaši su poveli rezultatom 4:2, kontrolirali igru stvarali prigode ali nažalost i  promašili nekoliko vrlo izglednih prilika te na kraju gosti sp(r)etno izjednačuju  i utakmica završava 4 : 4 .
 
Sastav :

1.Karlo Piknjač ( gol.) 

2. Dorian Tizaj

3.Ian Herman

4.Emil Markač

5.Leon Kreslin,

6.Karlo Horvat,

7.Edo Novak, 

8.David Sečan

9. Ivano Vitez 

10. Nino Hajdinjak

11. Izak Kovačić

12.Luka Hrastić

13. Jakov Kušanić

Strijelci : Ian Herman - 2x

                Dorian Tizaj - 2x

Trener : Neven Kreslin, prof

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.