19. ožujka 2023.

PRIPREMNE UTAKMICE

Predpočetnici uvjerljivi protiv vršnjaka iz Cirkovljana te minimalni poraz Pionira U16....

 

NŠO MALA SUBOTICA - NK NAPRIJED  15-0 (7-0)
U pripremnoj utakmici uoči nastavka prvenstva Predpočetnici su na domaćem terenu ugostili vršnjake iz Cirkovljana i "počastili" ih s 15 golova u mreži. Odigrali su naši najmlađi jako dobru utakmicu, bili su raspoloženi i razirani i gotovo da ne možemo naći slabu točku u igri ili slabijeg pojednica u našim redovima. Gosti su bili kvalitativno daleko ispod naše razine no svejedno to ne umanjuje današnju prezentaciju naših igrača i više nego zasluženu pobjedu. Ilan Horvat je postigao 4 gola, Viktor Švenda 3, Vito Mesarić i Tin Horvat su dodali po 2, dok su se jednom u listu strijelaca upisali Luka Krčmar, Rajan Srnec, Lukas Mišić i Bartol Novak. Čestitke svima!
Igrali su:David Tkalec, Vito Mesarić, Viktor Švenda, Luka Krčmar, Ilan Horvat; Sandro Cvrtnjak, Tin Horvat(Rajan Srnec, Lukas Mišić, Bartol Novak, Artur Melkojan, Stjepan Škvorc, Leona Mihinjač, Orin Ciglar i Luka Đunđek). Trener:Tomislav Podgorelec.
Nedostajali:Tin Đulaj, Istok Jekić, Nik Dominić, Roko Sabol.
PIONIRI U16
NŠ SVETI JURAJ NA BREGU-NŠO MALA SUBOTICA  1-0
Pioniri U16 odigrali su danas u nedjelju pripremnu utakmicu u gostima u Sv. Jurju na Bregu. Sam početak susreta nagovjestio  je da će to biti  tvrda utakmica . Tako je i bilo, obje ekipe igrale su borbeno sa puno pogrešaka u igri. Bilo je previše napucavanja lopte, nije bilo organiziranih akcija stoga golmani nisu imali nikakvog posla. Budući da smo susret igrali dva puta po četrdeset minuta bilo je dovoljno vremena da svi igrači igraju minimalno po poluvrijeme. U rijetkim izlascima ekipa pred golove naša ekipa u posljednjoj četrdesetoj minuti radi veliku pogrešku u obrani što domaćin koristi i postiže lagani pogodak  za 1-0. U drugom poluvremenu ista slika iz prvog djela. Nepovezana igra sa puno soliranja pojedinačno i pad u igri zbog nedostatka snage. Tokom cijelog susreta nismo uputili niti jedan udarac u okvir gola. Ova slaba utakmica završila je pobjedom domaće ekipe sa 1-0  dok mi sa našom ekipom ulazimo u prvenstvo sa velikim ?????
Strijelac : 1-0  40 min.
Igrali :  Toplek S. - Cirkvenčić V.- Juras L. - Janković L. - Žvorc N. - Juras M. ( 41 " Bedić D. ) - Kocijan V. ( 41 " Barić I . ) - Tomašek M. (68 " Kocijan V. ) - Obadić D. ( 20 " Debelec D. ) - Bedić D. ( 28 " Horvat  D. ) . - Zadravec J. ( 60 " Obadić D. )
Trener : Stjepan Makar 

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.