12. kolovoza 2023.

PRIPREMNE UTAKMICE KATEGORIJE U11 i U13

Ovoga vikenda odigrane su tri pripremne utakmice .....

 

Nakon ljetne stanke i odrađenih bazičnih treninga započele su pripremne utakmice kategorije U11 i U13 za narednu sezonu 2023/2024. Kao i svakog ljeta dolazi do smjena generacija odnosno godišta u svakoj kategoriji pa je važno napomenuti da je ostvareni rezultat u pripremnim utakmicama bitan ali osnovni, primaran cilj pripremnih utakmica je uigravanje momčadi u taktičkom segmentu te podizanje kvalitete tehničke izvedbe igrača i podizanje razine kondicijske pripremljenosti. Nedostatak ljetnog pripremnog perioda je kontinuirani izostanak većeg broja igrača zbog odlazaka na more i drugih oblika korištenje ljetnih odmora. Ali svjesni smo toga i činimo sve da nam to ne poremeti plan ljetnog pripremnog ciklusa. Upravo zbog nedostatka igrača odigrali smo utakmice u kombiniranim sastavima. Pristup utakmicama je bio dobar a igrači su igrali vrlo motivirano i koncentrirano sa maksimalnom i visokom ozbiljnošću u izvršavanju taktičkih zadataka .
Kategorija U11
NŠO Mala Subotica - NŠ Rudar   0-3    (0-0 )
U petak 11.08.  u 19,00 sati ugostili smo ekipu NŠ Rudar iz Murskog Središća. Kao što se vidi iz rezultata u prvom poluvremenu, izjednačujuća utakmica sa nekoliko prigoda. Obje momčadi su igrale vrlo angažirano i odgovorno te nisu dopuštale previše prilika za postizanje pogodaka. U takvom ritmu se nastavilo i drugo poluvrijeme sve do 15 minuta prije kraja utakmice kada gosti iz M.Središća postižu
prekrasan zgoditak iz slobodnog udarca. Nakon tog pogotka igramo otvorenije te stvaramo prilike koje nažalost Hrastić i Kolarić nisu realizirali. Gosti u zadnjih pet minuta postižu još dva pogotka. Drugi iz prekida odnosno kornera a treći u posljednjoj minuti kada je više nije bilo koncentracije u defanzivnoj igri. Važno je napomenuti da je ekipa NŠ Rudar vrlo kvalitetna ekipa. Naši dečki su također igrali kvalitetno te moramo dodatno pohvaliti igrače koji su do sada ulazili u igru a od početka nove sezone imaju prilike započeti utakmice i biti nositelji igre.
Sastav: Kamenić, Jurinić, Horvat K., Kreslin, Piknjač, Lovrenčić, Čurila, Hrastić, Horvat I
još su igrali: Vitez , Markač, Zeko, Kolarić
Kategorija U11 
NŠO Mala Subotica - NŠ Sloga   3-0   (0-0)
U subotu 12.08.  u 10,00 sati ugostili smo ekipu NŠ Sloge iz Čakovca. Identično prvo poluvrijeme kao u utakmici dan ranije. Raduje nas da naši igrači igraju od samog početka utakmice, od prve minute taktički odgovorno te trkački vrlo angažirano s osnovnim ciljem nadigravanja sa protivnikom. Takva igra i takav pristup su u ovoj utakmici bili nagrađeni i golovima odnosno u konačnici i pobjedom. Nakon uspostavljanja terenske inicijative postepeno smo bili sve opasniji po protivnički gol te stvarali sve više izglednijih prilika. David Sečan na asistenciju Doriana Kolarića postiže jedini pogodak u prvom poluvremenu za zasluženo vodstvo. U drugom poluvremenu pojačavamo pritisak te koristimo pogreške gostujuće obrane te Dorian Kolarić postiže pogodak za 2-0 a David Sečan svojim drugim pogotkom povisuje vodstvo na 3-0. Gosti nisu iskoristili kazneni udarac kada je naš igrač igrao rukom u kaznenom prostoru. Utakmica završava zasluženom pobjedom naše ekipe.
Sastav : Kamenić, Jurinić, Horvat K., Kreslin, Lovrenčić, Piknjač, Mihinjač, Kolarić , Vitez. još su igrali: Sečan, Zeko.
Strijelci: David Sečan - 2x
                  Dorian Kolarić
Kategorija U13
NŠO Mala Subotica - NŠ Sloga   5-0  (1-0 )
U subotu 12.08.  u 10,00 sati ugostili smo ekipu NŠ Sloge iz Čakovca. Zaslužena pobjeda naših igrača koji su od prve minute kontrolirali igru, stvarali prilike i dominirali cijelu utakmicu. Kao što smo napomenuli u uvodnom dijelu igralo se u kombiniranom sastavu te je ova utakmice bila sjajna prilika da pojedini igrači zbog prelaska u višu dobnu kategoriju prvi puta u svojoj nogometnoj karijeri zaigraju na velikom nogometnom terenu. Uz iskusnije starije igrače koji su ih podržavali tijekom cijele utakmice kvalitetno i vrlo brzo su se uklopili u sustav i ritam utakmice. Ukupnu gledajući možemo biti jako zadovoljni ovom utakmicu te prikazanom igrom naših igrača. Usvojili su taktičke zadatke vrlo brzo tijekom utakmice , prijenos lopte i kontrola igre su bili dobri. U pojedinim trenucima igre su definitivno bili prespori ali na tom segmentu je potrebno duže vrijeme inzistirati da se postignu željeni učinci.
Iako je velika razlika u odnosu na nogometni teren manjih dimenzija na kojem su do sada igrali mlađi igrači su trkački kvalitetno odradili zahtjeve utakmice. Dobar uvod za daljnje uigravanje i taktičku nadogradnju naše mlade ekipe kategorije U13.
Sastav : Dominić , Čurila , Horvat I, Lovrenčić, Horvat V., Brodarić, Baranašić, Bedić, Plantak , Cvrtnjak, Sovar, još su igrali : Mihinjač , Zeko
Strijelci - Karlo Bedić 
                 Roko Plantak - 2x
                 Gabrijel Sovar - 2x
 
 
Trener Neven Kreslin

 

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.