25. srpnja 2021.

PRIPREMNE UTAKMICE MLAĐIH PIONIRA I PREDPOČETNIKA

Minule subote dvije ekipe naše škole gostovale su u Murskom Središću....

 

MLAĐI PIONIRI  U13:
NŠ "RUDAR" - NŠO MALA SUBOTICA  4-1 (3-0)
Prva prijateljska utakmica u jeku priprema za novo prvenstvo donijela nam je gostovanje ekipe U13 u  Murskom Središću. Bila je to prva utakmica ekipe u takvom sastavu, i prema viđenom u toj utakmici, jasno je da će treba proći vremena i nekoliko utakmica da stvari "sjednu" na svoje mjesto, da se igrači međusobno bolje upoznaju, a ekipa uigra, Usprkos porazu, bilo je i dobrih trenutaka, perioda igre koji nas mogu puniti optimizmom, ali bilo je i elemenata kojima je na treningu potrebno posvetiti više vremena kako bi anulirali pogreške koje su se dogodile u subotu. Protivnik više nego dobar iskoristio je manjak naše koncentracije u prekidima te je nakon dva ubačaja iz kuta u 13. i 38.minuti rezultat bio 2-0. Naša je momčad pokušavala kroz posjed lopte stvoriti nekakav višak i priliku za pogodak. U prvom smo dijelu bojažljivo pokušali u dva-tri navrata zaprijetiti preko naših napadača, no uspjeli smo jedino u takvoj igri primiti iz protunapada i treći pogodak. Nakon konzultacija u poluvremenu zaigrali smo odlučnije i bolje te smo preko Noaha Gregorinčića uspjeli smanjiti u 39.minuti na 3-1. To je drugo poluvrijeme pripalo nama, poluvrijeme u kojem smo bii bolji, imali nekoliko udaraca izvana i poluprilika, ali nismo uspjeli više poentirati. U jeku naših napada, u kojem smo preuzeli dosta rizika u igri, dogodilo se ono logično, kontranapad u 47.minuti za 4-1 domaćina. Do kraja susreta nije bilo više pogodaka, a bilo je prilika s obje strane. Domaćini su imali priliku iz kaznenog udarca u zadnjoj minuti povećati svoje vodstvo no vratar Rebernik je pročitao namjeru domaćeg igrača i sačuvao mrežu netaknutom. Oba su trenera puno miješali i rotirali igrače te su utakmicu maksimalno iskoristili kako bi provjerili mogućnosti i kvalitete svih svojih nogometaša.
Igrali su: Mateo Rebernik - Leon Janković, Martin Piknjač, Vito Kocijan, Roko Plantak - Ivano Barić, Sebastian Vidović, Vito Horvat - Noah Gregorinčić, Maksim Juras, Domagoj Debelec(Luka Hlišć, Noa Nađ, Fran Horvat, Pavlo Gazdek, Abel Taradi, David Bedić).
Trener:Tomislav Podgorelec.
Nedostajali: Gabrijel Sovar, David Horvat, Abel Baranašić, Eduardo Balog, Leonardo Balog, Alen Balog, Kevin Vurušić).
VISOK PORAZ PREDPOČETNIKA U MURSKOM SREDIŠĆU
Svoju prvu pripremnu utakmicu za novu sezonu najmlađi su Predpočetnici odigrali u Murskom Središću. Protiv domaćeg "Rudara"-a pretrpjeli su visok poraz od 11-3 (5-1).Bila je to vrlo dinamična i borbena utakmica u kojoj su naši igrači ipak bili slabiji protivnik, no razlika u broju postignutih golova na kraju utakmice svakako je prevelika. Naša je momčad imala nekoliko izrazitih prilika (Gavez, Lehkec), promašeni kazneni udarac(Domjanić), dvije stative(Gavez). dok je s druge strane postotak realizacije prilika domaćina bio visok. Domaća je ekipa imala 2-3 vrlo dominantna i raspoložena igrača, što svakako može biti, u ovoj utakmici i je, prevaga u tim kategorijama i u sustavu s 6 igrača u polju. Naša je momčad pokazala volju, htijenje i borbenost, i uz takav zdrav pristup i trening vjerujemo da u sljedećim utakmicama možemo očekivati napredak i bolji rezultat. Dva je pogotka za našu momčad postigao Karlo Gavez, dok je jednom mrežu zatresao Lovro Lehkec.
Igrali su: Grga Kamenić, Viktor Švenda, Borna Domjanić, Lovro Lehkec, Nik Drvenkar, Borna Vibović, Karlo Gavez(Tin Horvat, Dorijan Kocijan, Ivan Dodlek, David Tkalec).
Trener:Tomislav Podgorelec.

Nedostajali:Orin Ciglar, Karlo Žvorc, Ilan Horvat, Luka Đunđek, David Držanić.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.