17. kolovoza 2021.

PRIPREMNE UTAKMICE ODIGRANE MINULOG VIKENDA

Minulog vikenda nastavak odigravanja pripremnih utakmica naših ekipa...

 

NŠO MALA SUBOTICA  -  NŠ DINAMO / ZELENKO  4 - 1 (2- 0 )

Pioniri U15 odigrali su pripremnu utakmicu sa NŠ Dinamo-Zelenko i u uvjerljivo boljoj igri zasluženo pobijedili sa 4 - 1. Od samog početka susreta imali smo posjed lopte u svojim nogama , dobro smo kombinirali , stvarali smo dobre akcije ali na žalost samo do 16 m , tako da nam je falio završno odigravanje odnosno udarac. Ipak u toj raznovrsnoj igri odigrali smo u 12 min. dobru akciju u kojoj Horvat P. proigrava do Mesarić S. koji postiže gol za 1 - 0. Iako je bila velika vrućina naša ekipa lakša i niža bila je bolje pokretljiva od fizički jačih gostiju. Tako da smo u 24 min. povećali naše vodstvo na 2 - 0 , ovaj puta strijelac gola je bio Horvat P. a asistent je bio Mesarić S. Iako je bilo još prilila od naše strane golova do poluvremena nije bilo, gosti tokom tog dijela pretežito su se branili. U drugom ista priča , naša ekipa napada a gosti se brane i pokušavaju napraviti neku kontru. U takvoj igri umjesto da mi postignemo još po koji gol , nakon pogreške u našoj obrani primamo nepotreban gol u 43 min. i to je 2 - 1. No naša ekipa već u 49 min. postiže gol , nakon izvedenog kornera Horvat P. , najbolje se snalazi u 16 m Oršoš D. koji postiže gol za 3-1. Nakon toga propustili smo još par prilika , pogodili prečku Zadravec J. ali u samoj završnici susreta postigli smo još jedan gol i to u 67 min. za 4 - 1 pobrinuo se Mesarić S. nakon asistencije Žinić Da. što je bio i konačan rezultat  i potpuno zaslužena pobjeda naše ekipe.
Strijelci : 1 - 0   12 min. Mesarić S. - asi. Horvat P.
              2 - 0   24 min. Horvat P. - asi. Mesarić S.
              2 - 1   43 min. 
              3 - 1   49 min. Oršoš Da. - asi. Horvat P.
              4 - 1   67 min. Mesarić S. - asi. Žinić Da.
Igrali su: Horvat T. - Žvorc N. - Juras L. - Žinić Da. - Lovrenčić D. ( 20 min. Zadravec J. ) - Horvat P. - Ružić J. - Marušić M. ( 60 min. Lovrenčić D. ) - Tomašek M. - Oršoš Da. - Mesarić S.
Trener : Makar Stjepan
NŠO MALA SUBOTICA  -  NOVI MAROF  3 - 3 ( 1-2 )
Nakon malonogometnog turnira naša ekipa U-17 kadeti odigrala je pripremnu utakmicu sa NŠ Novi Marof . Utakmicu smo otvorili dobro jer smo već u 4 min. imali gol priliku preko Hadeljan P. koji ne realizira . Potom gosti u 6 min. izlaze sami  1 : 1 pred naš gol ali uspijevamo loptu izbiti u korner. Nakon ovih prilika slijedila je ravnopravna igra na terenu sve do 27 min. kada gosti izvode korner iz kojeg dolaze u vodstvo od  0 - 1 . Gostujuće vodstvo trajalo je svega 2 min. kada u 29 min. nakon dobre akcije Taradi M. proigrava do Hadeljan P. koji je ovaj puta precizan i rezultat je  1 - 1. U slijedu ravnopravne igre gosti u samoj završnici prvog poluvremena dolaze do novog vodstva i to u 39 min. sa golom za 1 - 2.  Ujednačena igra se nastavila i tokom drugog poluvremena , pa je tako bilo mirno na terenu do 64 min. kada naš igrač Juras N. ide 1 : 1 ali udarac ide pokraj gola , već u sljedećoj 65 min. nova velika naša prilika ali ovaj puta je neprecizan Hadeljan P. i u 67 min. opet Juras N. izlazi sam 1 : 1 ali je neprecizan. Da bi nakon velikih promašaja ipak poravnali rezultat na 2 - 2 u 68 min. kada opet kvalitetno surađuju Taradi M. i strijelac gola Hadeljan P. Već u sljedećoj min. opet gosti dolaze u vodstvo od 2 - 3 u 69 min. Naša ekipa tu nije stala , tako da smo u 76 min. opet poravnali rezultat na 3 - 3 , kada Kerovec D. proigrava do Hadeljan P. koji postiže svoj 3 gol. Treba čestitati cijeloj ekipi koja je na turniru odigrala pet susreta i odigrala još pripremnu utakmicu na ovoj vrućini.
Strijelci : 0  -  1   27 min.
              1  -  1   29 min.  Hadeljan P. - asi. Taradi M.
              1  -  2   39 min.
              2  -  2   68 min. Hadeljan P. - asi. Taradi M.
              2  -  3   69 min.
              3  -  3   76 min. Hadeljan P. - asi. Kerovec D.
Igrali su : Hadeljan L. - Jančec N. - Toplek M. - Šegović L. - Vrbanec K. - Žinić D. - Kerovec D. - Taradi M. - Cirkvenčić F. - Hadeljan P. - Juras N.
Nedostajali : Jančec G. - Martinec L. - Blažona J. 
Trener : Makar Stjepan

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.