13. prosinca 2016.

RASPORED SKUPINA ZA 5.BOŽIĆNI TURNIR NOGOMETNE ŠKOLE

Prijave za 5.Božićni turnir Nogometne škole nikad brže nisu završene. Prijavljeno je 40 ekipa te sa 8 ekipa naše škole imamo ukupni broj od 48 ekipa iz Varaždinske i Međimurske županije i dolaze nam gosti iz Slovenije pa tako imamo turnir međunarodnog karaktera......

5.Božićni turnir za Mlađe uzraste u organizaciji Nogometne škole Općine Mala Subotica počinje u subotu 17.12.2016. sa početkom u 8 sati ujutro i to sa kategorijom U12. Ukupni broj ekipa u toj kategoriji je 14 te su raspoređene u tri skupine.Plasman u završnicu izboriti će tri prvoplasirane ekipe i jedna najbolja drugoplasirana ekipa.Turnir se nastavlja istog dana sa kategorijom U10 u kojoj imamo 10 ekipa podijeljene u dvije skupine i prve dvije ekipe u skupinama idu u završnicu.

U nedjelju 18.12.prve na redu su ekipe kategorije U14,također 14 ekipa u tri skupine.Prve tri i jedna najbolja druga ekipa idu u završnicu.Nakon njih igraju ekipe kategorije U8. Dvije skupine po 5 ekipa od koji prve dvije iz skupina idu u završnicu.Turnir i u nedjelju počinje u 8 sati ujutro.

Organizator je za sve sudionike tj.mlade igrače pripremio jelo i piće a svega ovoga ima dosta za sve ostale posjetitelje koji će se ovog vikenda zaputiti put sportske dvorane O.Š.Tomaša Goričanca u Maloj Subotici.

SATNICA I RASPORED SKUPINA:

 

Skupine i raspored odigravanja- U12 _subota 17.12. prijepodne

Skupine i raspored odigravanja- U10 _subota 17.12. poslijepodne

Skupine i raspored odigravanja U - 14 _ nedjelja 18.12.prijepodne

Skupine i raspored odigravanja- U-8 _nedjelja 18.12. poslijepodne

 

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.