28. ožujka 2021.

RASPUCANI POČETNICI U8

Ovoga vikenda počelo je odigravanje službenih utakmica za sve kategorije. Početnici zabili 16 golova...

POČETNICI U8

 

Ove subote odigrali smo prvu utakmicu u nastavku prvenstva na domaćem terenu, protiv ekipe Nogometaš 13. Od početka do kraja utakmice dominirali smo i gospodarili terenom i u konačnici došli do visoke pobjede 16:1. Osam golova za našu ekipu postigao je Ian Herman, četiri gola Dorian Tizaj, tri gola Deni Brodarić i jedan gol Ivano Horvat. Ponosan sam na dečke što su od početka do kraja utakmice igrali ozbiljno i koncentrirano u obrani te ubojito u napadu i bez obzira na veliki broj golova u protivničkoj mreži konstantno igrali puni želje i motivacije za postizanjem novog pogotka. Čestitke igračima na borbenosti, zalaganju i trudu te se nadam da će svaku sljedeću utakmicu  pristup na terenu biti jednak današnjem.

 

 

MLAĐI PIONIRI U13

 

Ove subote odigrali smo u Novom Marofu zaostalu prvenstvenu utakmicu. Sama utakmica je bila čvrsta i borbena gdje smo mi dosta dominirali. Sam početak prošao je u fazi ispitivanja, da bi mi počeli preuzimati inicijativu te stvarati prilike. Dobra igra nam se isplatila kada je Jakov Z. srušen u kaznenom prostoru i dosuđen nam je penal kojeg je realizirao David Ž.
Nakon toga nastavili smo još jace igrati agresivno i čvrsto. Tako je Martin P. centrirao s desne strane, a domaci igrač blokirao rukom te je dosuđen penal. Gol iz penala postiže Jakov Z. Do kraja utakmice imali smo još nekoliko prilika koje nismo iskoristili. Pohvalio bih sve igrače na borbenosti i zalaganju.
TRENER: Nikola Kolar

 

PIONIRI U15

 

U subotu je nastavljeno prvenstvo Pionira U-15 zaostalom utakmicom 9. kola u Novom Marofu. U sam početak susreta ušli smo nekako neodgovorno , što nam se osvetilo već u 2 min. kada naš golman slabo odigrava loptu do našeg igrača unutar 16 m , koji gubi loptu i primamo laki gol za 1 – 0. Neodgovornost u našoj igri je nastavljena , tako u 6 min. naš golman ide driblati protivničkog igrača koji mu oduzima loptu i lako postiže gol za 2 – 0. Nakon velikih pogrešaka počeli smo se polako buditi u igri , tako da imamo više loptu u posjedu i igramo kvalitetnije. U takvoj igri imamo par dobrih prilika za gol , a najveću propuštamo u 34 min. kada Juras N. sam izlazi pred golmana i promašuje prazan gol, umjesto da smanjujemo rezultat poluvrijeme završava sa 2 – 0. Domaćin nakon vodstva imao je jedan odličan udarac kojeg naš golman dobro brani. U drugo poluvrijeme ušli smo puno bolje , igrali kvalitetnije , stvorili par dobrih prilika. Najveću smo propustili u 48 min. kada Martinec L. promašuje prazan gol. Naša napadačka igra i dalje je nastavljena , domaćin se brani i igra na kontru iz koje u 54 min. dolazi do 11 m kojeg pretvara u gol za 3 – 0. Mi i dalje smo kvalitetnija ekipa na terenu ali pod kraj susreta primamo još jedan  gol iz kontre i to u 67 min. Što reći na kraju susreta , u utakmicu smo ušli sa velikim pogreškama , primili smo  nepotrebne golove, slijedi bolja igra do kraja susreta ali bez konkretne realizacije što nas je koštalo poraza.
JUNIORI U19
Nastavak prvenstva Juniori  U19 odigrali su 11. kolo kod vodeće ekipe lige NŠ Naprijed iz Cirkovljana te izgubili sa 4 – 0. Rezultat na poluvremenu je bio 1 – 0. Domaća ekipa puno starija od naše mlade ekipe nametnula je napadačku igru u kojoj su dominirali u posjedu lopte. Iako smo bili u podređenom položaju na terenu, odlično smo se postavili po pozicijama i uglavnom se kvalitetno branili. Bilo je dosta bočnih ubačaja od strane domače ekipe ali smo sve te nasrtaje domaćina  kvalitetno ukrotili.. Jedini gol u prvom poluvremenu primamo u 16 min. kada domaćin izvodi korner iz kojeg fizički viši i jači igrači u skoku guraju loptu u gol za 1 – 0.  U 36 min. slijedile su dvije naše povrede. Igru su napustili Blažona J. i Cirkvenčić F. U drugom poluvremenu ista priča iz prvog djela , domaćin dominantniji  u igri , mi dobro pariramo ali na žalost postepeno padamo  , što iskusni domaći igrači  koriste  i postižu još tri gola. Za ovu utakmicu popunili smo ekipu igračima koji su igrali za pionire prijepodne a to su Juras N. , Martinec L. , Cirkvenčić F. , Jančec G. i Taradi M.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.