13. kolovoza 2017.

ŠN SVETI MARTIN na Muri - NŠ MALA SUBOTICA 1-3 (0-1)

Pripremna utakmica Pionira U14 odigrana u gostima završila pobjedom naše ekipe

U Subotu 12.8.2017 odigrali smo pripremnu utakmicu u Jurovcu sa NŠ Sv. Martin koji se takmiče u višem rangu.Uvodni dio utakmice domačin aktivniji sa više posjeda lopte u nogama ali bezopasan po naš gol.Jedinu pravu prigodu imali su u 15 min. igre koju ne koriste.Potom smo postepeno igru sveli u ravnopravnost i u par navrata stvorili smo neke poluprilike ali slabo reagiramo.U takvoj igri u posljednjoj minuti prvog poluvremena imamo korner,kojeg izvodi Horvat L.,a gol postiže Toplek M. za 0 - 1 i odlazi se na odmor.
Početkom drugog poluvremena domačin nas pritišče na našu polovicu,gdje mi naprosto napucavamo loptu,i iz jedne izbijene lopte vršimu brzu kontru,gdje domačin uspjeva izbaciti loptu u korner.Korner izvodi opet Horvat L. ,a Piškor P. postiže gol za vodstvo od 0 - 2. Nakon gola domačin ima više posjeda lopte ali bez večih prilika,odnosno naša obrana igra dobro.Desetak minuta prije kraja domačin ipak uspjeva postiči gol ,nakon udarca iz kosa ,gdje nismo napravili blok nad udarcem i to je 1 - 2.I dalje igramo na kontru ,tako da nakon primljenog gola samo dvije minute poslije iz kontre loptu prima Štampar i odigrava na Jančec G.( igrač U- 12 ) koji u punom šprintu bježi igraču ,zaobilazi golmana i postiže pogodak za 1 - 3,što je i na kraju konačni rezultat. Cilj ove utakmice bio je  zalaganje-borbenost -trčanje i igra.Svi igrači dobili su određenu minutažu u igri i svaki je uvidio u svoje mogučnosti odnosno u nedostatke.
Strijelci: 0  -  1   35  min  Toplek M.  -  asi. Horvat L.
             0  -  2   39  min  Piškor P.    -  asi. Horvat L.
             1  -  2   59  min
             1  -  3   61  min  Jančec G.  -  asi. Štampar
Sastav: Taradi S. - Blažona J. - Obadić D. - Đurkin L. -Horvat L. -Vugrinec M. - Piškor P. - Hrgović E. - Vugrinec Noa - Toplek M. - Jančec L.
            ( Kovačić L. - Krčmar M. - Šegović L. - Jančec G - Štampar )
TRENINZI: U-12  PONEDJELJAK  16,30  - SRIJEDA  16,30  -  ČETVRTAK  16,30
                   U - 14  PONEDJELJAK  18    -  SRIJEDA  18    -  ČETVRTAK  18
U - 12 MLAĐI PIONIRI u UTORAK  15.8.2017 utakmica u ZASADBREGU u 10 sati  - POLAZAK U 8,45 od SPARTAKA
TRENER: Stjepan Makar

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.