13. travnja 2019.

"TREĆA SMJENA"

Ekipe Početnika U8 i Mlađih Pionira U13 sudjelovale su u projektu TREĆE SMJENE....

OŠ Tomaša Goričanca i volonterska udruga "Sova" već treću godinu zaredom organiziraju pod nazivom "Treća smjena" susrete raznih škola, udruga s područja Općine Mala Subotica ali i šire, u svrhu povezivanja i međusobne suradnje. Održava se niz radionica, predavanja i prezentacija. Naravno, nešto takvo ne može proći i bez sportskih aktivnosti. U sportskom se dijelu i naša Nogometna škola maksimalno uključuje. Ove su se godine odigrala dva vrlo zanimljiva susreta u kojima su i sudjelovali polaznici naše Škole. Prvo je ekipa kategorije U13 snage odmjerila s reprezentacijom igrača romske nacionalnosti (od 5.-8.razreda), koji su polaznici OŠ Tomaša Goričanca. Naši su igrači odigrali vrlo ozbiljno i odgovorno te su s uvjerljivih 9-0 porazili protivničku momčad. Nakon toga su na teren školske športske dvorane OŠ Tomaša Goričanca, gdje su se susreti i odigravali, izašli najmlađi, Početnici. Oni su snage odmjerili s vršnjacima iz ŠN "Zelenko/Dinamo" te su,nakon lošijeg starta i vodstva gostiju od 0-3,nošeni domaćom publikom preokrenuli i pobijedili s 4-3. Oba susreta je, u ulozi suca, odradio trener u našoj Nogometnoj školi Stjepan Makar,dok su s vrha tribina susrete pratili marljivi članovi IO Škole,zaduženi za okrijepu svih sudionika nogometnih ali i ostalih aktivnosti koje su se odvijale toga dana.
U13:Tin Horvat, Luka Juras, Marko Toplek, Matija Taradi, Patrik Horvat, Niko Jančec, Noel Drvenkar, Deni Kerovec i David Žinić.
U8:Abel Taradi, Teo Dominić, Roko Plantak, Jakov Vilić, Gabrijel Sovar, Marko Magdalenić, Vito Horvat, Kevin Vurušić, Sebastian Vidović, Ivano Horvat, Deni Brodarić, Duje Domjanić i Ian Herman.

Obje je naše ekipe vodio trener Tomislav Podgorelec.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.