28. veljače 2021.

TRENING UTAKMICE PIONIRA U15

Ovoga vikenda Pioniri U15 odigrali su dvije trening utakmice.....

 

NŠO MALA SUBOTICA  -  NŠ  DINAMO-ZELENKO   1 - 0 (0-0) 
Nakon 4 mjeseca bez utakmica, ove subote Pioniri  U15 odigrali su trening utakmicu u Držimurec-Strelecu sa NŠ Dinamo-Zelenko i pobijedili minimalnim rezultatom od 1-0 potpuno zasluženo. Sam zadatak i cilj na ovoj utakmici je bio uvid u fizičku spremu igrača, sa što više trčanja , odnosno agresivna igra na loptu. Oba zadatka su izvršena dobro i vidjelo se u igri da smo trkački bili bolja ekipa. Što se tiče same igre sa loptom , to je izgledalo dosta dobro budući da sa loptom još nismo trenirali . U prvom poluvremenu tako smo stvorili par dobrih akcija iz kojih smo imali i prilike za gol ali završni udarac odnosno prisebnost igrača je falio, iako smo u tom periodu igre bili bolja ekipa. U drugom poluvremenu igra je bila ravnopravnija. Obije ekipe stvorile su neke poluprilike i prilike. Naša ekipa iskoristila je jednu od tih prilika u 50 min. igre nakon odlično odigrane lopte od strane Horvat P. do Juras N. koji izlazi sam pred golmana i postiže gol sa kojim zasluženo po prikazanome na terenu ostvarujemo pobjedu. Kroz utakmicu izrotirali smo 16 igrača.
Strijelac: 1 - 0   50 min.  Juras N. - asi. Horvat P.
Igrali su : Hadeljan L. - Jančec G. - Toplek M. - Žinić D. - Vrbanec K. - Horvat P. - Cirkvenčić F. - Jančec N. - Taradi M. - Juras N. - Kerovec D.
              ( Horvat T. - Juras L. - Bartolić M. - Toplek S. - Ružić J. )
NŠ MEĐIMURJE  -  NŠO MALA SUBOTICA   3 - 1 ( 2-0 )
Drugu trening utakmicu  Pioniri U15 ove nedjelje odigrali su u Čakovcu na pomoćnom terenu SRC-a na umjetnoj travi sa domaćom ekipom NŠ Međimurje koja igra rang više od nas. Sam ulazak naše ekipe u utakmicu bio je nekako bojažljiv , igrači nikako da se pokrenu, tako smo radili dosta pogrešaka oko odigravanja lopti i slabo pokrivali igrače. Te naše početne slabosti domaćin koristi i u 8 min. izvode korner gdje lopta ide unutar 5 m i postižu gol glavom dok mi stojimo i to je 1 - 0. Slijedi postepeno buđenje naše ekipe , idemo na loptu i kvalitetnije si odigravamo ali nas pogađa jedan kvalitetan domaći udarac cc 30 m od našeg gola uz pomoć vjetra lopta je u našem golu u 17 min. i to je 2 - 0. Naša igra se stabilizirala i igra sve kvalitetnije i borbenije te ravnopravnije u polju ali se rezultat do poluvremena nije mijenjao. U drugom poluvremenu igra se ravnopravno na terenu ali opet radimo pogrešku u obrani u 46 min. kada domaćin poklon pretvara u vodstvo od 3-0. Kako se utakmica bližila kraju tako smo sve više bili opasniji prema domaćem golu. U 60 min. promašujemo prazan gol, ali u 67 min. uspijevamo postići gol kada Toplek M. zaobilazi golmana i loptu upućuje prema golu gdje uklizavanjem Ružić J. postiže gol za 3-1. Već u sljedećem napadu imamo 100 % priliku kada udarac Ružić J. ide prema praznom golu ali lopta odlazi pokraj same stative u gol aut. Na kraju treba pohvaliti cijelu našu ekipu,  jer u dva dana odigrali su dvije jake utakmice sa kvalitetnim protivnicima.  Nedostajao Jančec Niko zbog povrede koljena.
Strijelci :  1  -  0     8 min.
                2  -  0    17 min.
                3  -  0    46 min.
                3  -  1    67 min.  Ružić J. - asi. Toplek M.
Igrali su : Horvat T. - Juras L. - Toplek M. - Žinić Denis - Vrbanec K. - Horvat P. - Cirkvenčić F. - Toplek S. - Taradi M. - Bartolić M. - Kerovec D. 
               ( Ružić J. - Žinić David )
Trener : Stjepan Makar 

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.