9. svibnja 2021.

TRI POBJEDE SA GOSTOVANJA KOD VARTEKSA

Sve tri ekipe upisale važne pobjede u gostima kod Varteksa iz Varaždina...

Sve tri ekipe vratile se sa gostovanja kod Varteksa pobjedama. Odličan vikend posebno su začinili Limači koji su se nakon dužeg vremena osladili pobjedom i to baš onako kako zaslužuje ova ekipa. Uz dužno uvažavanje prema protivniku suvereno i bez respekta  tricom za tri boda nagradili su sebe za odličan pristup i zalaganje na treninzima a i utakmicama  koje smo gledali gdje nije bilo podrške sportske sreće da bi bila ta slast pobjede bila češća a koju igrači zajedno sa trenerom zaslužuju bez zadrške.

Mlađi Pioniri povezali su dvije pobjede za redom koje će im sigurni smo i dalje će pružati veliku motivaciju za još bolje predstave koje su pred njima. Pobjedama i tablica izgleda puno puno bolje nego na kraju jesenskog dijela prvenstva. Promjena na klupi ovoj ekipi dala je vjetar u leđa a to se vidi u svakoj utakmici i treningu kroz zalaganje svih igrača u odrađivanju sportskih zadataka.

Pioniri su sa pola tuceta a isto toliko je još moglo biti svojega domaćina ostavili bez nade da uzme nešto više od časnog poraza. Ovoj ekipi možemo pripisati veliku želju i motiviranost za rad na treninzima ali manjak samopuzdanja kao i kod Limača koje im velika prepreka u nekim utakmicama da bi se kontinuitet pobjeda nastavio. Kad su svi igrači zdravi i kad je ekipa na okupu i puno jače ekipe imaju problema sa našim dečkima a to su u puno navrata i dokazali. Nadamo se da će se u idućim akcijama koje su pred njima i strijelci posložiti.

Lijepo je dočekati na kraju vikenda ovakve odlične vijesti koje su svima nama koji smo uključeni u rad naše škole kao i samim polaznicima te njihovim roditeljima poticaj za što bolji angažman. Dodajmo još odličnih vijesti za sve nas a to je da se polako formira i šesta ekipa koja će predstavljati našu školu a to su Predpočetnici U7 kojih je svakim danom sve više na popisu trenera Božeka.

Uz sve ovo puno truda se daje a i u budućnosti će biti tako, kupnji nove opreme za polaznike i trenere koja treba u svrhu odrađivanja treninga i odigravanja utakmica. Ovih dana stigla je nova pošiljka lopti (60 kom.) vrijednih 10.500 kuna za potrebe svih ekipa. To je tek najava velikih ulaganja u opremu ove godine. Slijedi kupnja novih garnitura dresova sa pripadajućim dodacima  kao i popuna onih starih. Kupnja trenirki i ruksaka za nove polaznike, kupnja ljetne svečane odjeće za sve ekipe kao i trenere. Sve ovo nabrojeno biti će do sada najveće ulaganje koje smo proveli a vrijednost će biti veća od 60.000 kuna. Sa vlastitim sredstvima te nadamo se što većim odazivom sponzora a isto tako redovitom uplatom članarine . ovaj projekt će biti odrađen i pripremljen za sezonu 21/22. Za sve nabrojeno roditelji neće snositi nikakva veća financijska izdvajanja od uobičajenih 100 kuna mjesečno.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.