15. kolovoza 2018.

TURNIR MEĐIMUREC 2018.,SREBRO I BRONZA ZA NAŠE EKIPE

Minulog vikenda ekipe naše škole igrale su turnir u Dunjkovcu te su osvojili nova odličja za našu školu.....

U Subotu 11.8.2018. U-15 Pioniri igrali na malonogometnom turniru na mantinele u Dunjkovcu. Na turniru imali su pravo nastupa igrači rođeni 2003 g. mi smo imali samo dvojicu igrača tog godišta. Prvu utakmicu igrali smo sa ŠN OMLADINAC / SLOBODA i pobijedili sa 2 - 0, oba dva gola postigao je Dodlek K. Drugu utakmicu odigrali smo sa domaćinom ŠN MEĐIMUREC / SLOBODA , u tvrdoj i neizvjesnijoj igri sve do dvije minute do kraja susreta bilo je 0 - 0, tada domačin uspjeva postiči gol za 1 - 0, da bi pred sam kraj povećao vodstvo na 2 - 0 što je bio i krajni rezultat. I treću utakmicu koja je bila odlučujuća za drugo mjesto, nama je trebala samo pobjeda, odigrali smo dobro na rezultat i pobijedili sa 3 - 0 , golove su postigli Piškor P - Dodlek K. i Hadeljan P. i potpuno zasluženo osvojili drugo mjesto.
Za NŠO MALA SUBOTICA igrali su : Taradi S. - Piškor P. - Horvat L. - Đurkin L. - Hadeljan P. - Dodlek K. - Šegović L. - Hadeljan L. i Gazdek P.
Trener : Stjepan Makar
U jeku priprema za novu nogometnu sezonu, u Dunjkovcu-Pretetincu se odigrava tradicionalni međunarodni turnir za mlađe kategorije. Ove godine je premijerno organiziran i turnir na mantinele, turnir na koji su se mogle prijaviti sve nogometne škole naše županije ali i šire. Po izrazito neugodnom i vrućem vremenu, na tuniru su sudjelovale ekipe iz Međimurja, Zagorja ali i NR Kine, što je svakako turniru donijelo na atrakciji. Upravo je ekipa iz NR Kine, Kunlu FC bila i najbolja te osvojila 1.mjesto, dok su naši igrači u okrnjenom sastavu, zauzeli odlično 3.mjesto. Čestitke!
Rezultati:
NŠO Mala Subotica - ŠN Omladinac/Sloboda   3-1
NŠO Mala Subotica - Kunlu FC 2  1-2
NŠO Mala Subotica - Kunlu FC 1  1-4
NŠO Mala Subotica - ŠN Dubravka/Zagorac 2-3
1/2 finale:NŠO Mala Subotica - Kunlu FC 1  0-4
utakmica za 3.mjesto: NŠO Mala Subotica - Kunlu FC 2  2-0

Igrali su: Tin Horvat, Ivan Bašek, Luka Juras, Moreno Drvenkar, Patrik Horvat, Niko Jančec, Karlo Vrbanec i Noel Drvenkar. Trener:Tomislav Podgorelec.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.