11. siječnja 2023.

TURNIR U ORGANIZACIJI ŠN SV.MARKO

Minulog vikenda Limači i Mlađi Pioniri gostovali su na turniru u organizaciji ŠN Sveti Marko....

 

U nedjelju 08.01.2023. naši su igrači kategorije U11 sudjelovali na malonogometnom turniru u organizaciji NŠ Sv.Marko sa dvije ekipe. Naše igrače smo rasporedili u dvije grupe.
U ekipi NŠO Mala Subotica 1 igrali su igrači 2013.godišta te igrači koji su se kasnije priključili trenažnom procesu.
U grupi su igrali sa sljedećim ekipama :
ŠN Sv.Juraj  - NŠO Mala Subotica  2 :  0
ŠN Sv.Marko - NŠO  Mala Subotica  2 :  1 
Strijelac za našu ekipu je bio Leon Kreslin.
ŠN Bistrica ( SLO )  - NŠO Mala Subotica 4 : 1
Strijelac za našu ekipu je bio Dorian Kolarić
Iako nisu ostvarili pobjedu u grupoj fazi natjecanja možemo biti jako zadovoljni sa našom " mlađom " ekipom koji su dobro igrali , veoma angažirano i disciplinirano te da je bilo malo više sportske sreće u prve dvije utakmice mogli smo osigurati prolazak dalje, ali na turnirskom natjecanju potreban je visok stupanj koncentracije jer utakmice kratko traju i svako pogrešno dodavanje ili postavljanje na terenu se odmah kažnjava a vrijeme trajanja je vrlo kratko. Nama je osnovni cilj bio razvijanje natjecateljskog mentaliteta, stjecanje zajedništva i međusobne suradnje .
Sastav NŠO Mala Subotica 1 :
1. Kevin Jurinić  2. Leon Kreslin  3. David Sečan  4. Nino Hajdinjak  5. Luka Hrastić  6. Karlo Horvat  7. Ivano Vitez  8. Dorian Kolarić   
U ekipi NŠO Mala Subotica 2 igrali su stariji i iskusniji igrači većinom 2012.godišta koji su osvojili prvo mjesto u grupi. U vrlo izjednačenoj grupi u sve tri utakmice grupne faze kvalitetno su odigrali i kontrolirali rezultat.
NŠO Mala Subotica 2  - ŠN Dinamo Zelenko   1 : 0
Strijelac za našu ekipu je bio Ante Čurila
NŠO Mala Subotica 2  - ŠN Rudar 1                1 : 1
Strijelac za našu ekipu je bio Ante Čurila
NŠO Mala Subotica 2 - ŠN Međimurje Cure    1 : 0 
Strijelac za našu ekipu je bio Dorian Tizaj 
Četvrtfinale : 
NŠO Mala Subotica 2  -  ŠN Bistrica ( SLO )  0  -  2
Nažalost nakon tri dobre utakmice na turniru u četvrtfinalu nas je čekala čvrsta ekipa iz Slovenije.
Utakmica je bilo prilično izjednačena ali pobjednika utakmice su odlučile dvije izvrsne akcije ekipe Bistrice iz Slovenije kada su naši igrači u usporenom ritmu ušli u samu završnicu utakmice. Na kraju možemo biti zadovoljni ekipom Mala Subotica 2 jer su prikazali kvalitetnu igru sa konstantom u fazi igre u obrani i napadu.
Sastav : 
1. Dorian Tizaj 2. Deni Brodarić 3. Ivano Horvat  4. Ante Čurila  5. Ian Herman  6. Jakov Držanić 7. Šimun Baranašić  8. Emil Markač
Na kraju moramo napomenuti da naša oba golmana nisu bila u mogućnosti prisustvovati na turniru te su za obje ekipe branili igrači, svaki utakmicu drugi igrač prema međusobnom dogovoru igrača i kapetana ekipe te su i na taj način igrači pokazali zajedništvo i toleranciju.
Isto tako i Mlađi Pioniri igrači kategorije U13 sudjelovali na malonogometnom turniru u organizaciji NŠ Sv.Marko. Od 11 ekipa raspoređenih u tri grupe naši igrači osvojili su 4.mjesto izgubivši u utakmici za 3.mjesto od NŠ Rudar Zeleni .  U grupnoj fazi natjecanja pobijedili smo u prvoj utakmici.
NŠO Mala Subotica  : NŠ Rudar Bijeli 3 : 1  
Dva pogotka je postigao Karlo Bedić i jedan Vito Horvat 
U drugoj utakmici grupne faze igrali smo protiv favorizirane ekipe malonogometnog kluba Fotex Junajted  Poveli smo 1 : 0 pogotkom Karla Bedića i držali vodstvo do šest minuta do kraja ali tada vrlo kvalitetna  MNK Fotex Junajted počinje igrati ozbiljnije i na kraju ipak ostvaruju uvjerljivu pobjedu .
U grupi smo osvojili 2.mjesto te osigurali prolazak dalje i u četvrtfinalu pobijedili ekipu NŠ Sv.Martina na Muri.
Četvrtfinale:
NŠ M.Subotica - NŠ Sv.Martina na Muri 1 : 0
strijelac: Bedić Karlo
U polufinalu su završile četiri ekipe  MNK Fotex Junajted, NŠ Rudar Crni i NŠ Rudar Zeleni i naša ekipa NŠO Mala Subotica
Po vrlo čudnom ždrijebu u utakmici za finale opet smo igrali sa MNK Fotex Junajted te uvjerljivo izgubili.
U utakmici za 3.mjesto poveli protiv ekipe NŠ Rudar Zeleni 1:0 pogotkom Vita Horvat.
Kvalitetno smo igrali ali tada smo nesretno primili pogodak nekoliko sekundi prije kraja i utakmica završava neodlučeno. Pobjednik se odlučivao u raspucavanju šesteraca u kojoj su igrači NŠ Rudar Zeleni imali više sportske sreće te tako osvojili 3.mjesto na turniru a naša ekipa 4.mjesto što je na kraju odličan rezultat s obzirom na težak ždrijeb .
Sastav : 
1.Teo Dominić 2. Vito Horvat  3. Karlo Bedić  4. Roko Plantak  5.Gabrijel Sovar  6.Lucian Cvrtnjak   7.Karlo Hrastić
Strijelci :
Karlo Bedić - 4x
Vito Horvat - 2x
Trener: Neven Kreslin prof.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.