23. studenoga 2016.

U ZADNJEM KOLU KVALITETNE LIGE POTVRĐENA DVA NASLOVA PRVAKA POLUSEZONE 2016./2017.

Minulog vikenda odigrano je i posljednje kolo Kvalitetne lige za ovu godinu.Na sceni su bili Limači,Mlađi Pioniri te Juniori dok su Pioniri tjedan prije završili svoje natjecanje u jesenskom dijelu sezone 2016/2017.

Krenimo sa Pionirima U15,kvalitetna utakmica sa devet postignutih i samo jednim primljenim.Istaknuo se Kocijan Fran koji je upisao šest golova,no time se ne umanjuje doprinos cijele ekipe bez koje naravno da se ti golovi ne bi mogli realizirati. Vrlo organizirano i kvalitetno sa ozbiljnim pristupom od prve minute gostima nije dalo ni najmanje šanse.Završetak polu-sezone 2016/2017 tako je privedena na najbolji mogući način i potvrđeni je naslov prvaka na čemu im čestitatamo.Presjek cijele polu-sezone donosimo u idućem tjednu za sve ekipe.

Mlađi Pioniri U12 isto tako pobjedom završavaju polu-sezonu te završavaju sa 10 uzastopnih pobjeda na uvjerljivom prvom mjestu te tako našoj Nogometnoj školi donose još jedan uspjeh u nizu.Sama utakmica protječe u jednom smjeru iako rezultat ne govori u tome u prilog,pa i na kraju nije bitno što su ovi naši odlični igrači odigrali taman koliko im je trebalo i uvjerenja smo da je trebalo dati više bili bi i tako odigrali.Sa dosta rotacije na ovoj utakmici u ekipi iskoristio je trener komociju u rezultatu i igri na samom terenu i dao šansu više igračima koji su imali manje minutaže do sada iako smo dojma se to radilo kroz cijelu jesen što nam daje za pravo da se na kraju sezone 2016/2017 veselimo i konačnom uspjehu ali za to slijedi dokazivanje na proljeće kada će trebati potvrditi ovaj odličan uspjeh.

dsc_00271dsc_00281

Lmači U10 u zadnjoj vrlo bitnoj utakmici za potvrdu trećeg mjesta nisu uspjeli.Nakon odličnog niza od šest pobjeda u goste je stigla vrlo čvrsta i kvalitetna ekipa iz Preloga koja je boljom realizacijom otišla sa tri boda i skokom ispred naše ekipe na kraju osvojila treće mjesto a mi čekamo proljeća sa četvrte pozicije.Imali smo i mi vrlo lijepih prilika u prvom djelu kada smo trebali nešto od toga i zabiti i možda bi utakmica krenula u drugom smjeru.No nije sve tako crno nakon ovog dijela sezone vrlo dobro četvrto mjesto za Limače i ima još dosta bodova u igri na proljeće da se pokuša popraviti ukupni plasman.Ekipa dobro radi na treninzima i nadamo se da će se ovaj dio dvoranske sezone iskoristiti u cilju što bolje pripreme za napad na sam vrh tablice gdje ova ekipa po svim mjerilima i pripada.Malo više sportske sreće naravno koju treba i izazvati i kvalitetnog pristupa niti jedan rezultat za ovu ekipu nije nedostižan.

 

dsc_00131dsc_00261

dsc_00071

Juniori U17 pobjedom završavaju polu-sezonu. Pobjeđena je ekipa koja se do pred sam susret i okupljala i gdje je bio veliki upitnik da li će se odigrati utakmica. Početkom utakmice dva brza gola za vodstvo i onda opet (pre)velika boljka ove ekipe opet stupa na travnjak gdje takom pristupu nije mjesto. Teško je ovim mladim ljudima trubiti jedno te isto i da bi se nakon nekog razdoblja vidio napredak u tom smislu a onda opet pad. Pre veliki usponi i padovi u psihi igrača najbolje se vidio u drugom djelu kada stupa na scenu ona dobra strana ekipe a to je zajedništvo i suradnja svih linija u igri i konačna visoka pobjeda nije došla u pitanje.Žalosti jedan neobičan podatak koju prati ovu ekipu a to je neodaziv i nedolazak njihovih roditelja na utakmicu ali ne samo na ovu, nego i na veliku većinu kroz cijelu sezonu. Bilo bi normalno da si ti isti roditelji pokušaju ako ne svaku neko na bar nekoliko utakmica pogledati svoju djecu što,zašto i zbog čega ta djeca odlaze svaku subotu na igralište,kakve to rezultate postižu i niz drugih stvari koje bi roditelje trebalo zanimati ma koliko ta djeca imaju godina pa vjerovali ili ne, još su uvijek djeca.U svakom slučaju čestitke igračima i trenerima na odličnim rezultatima.

 

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.