30. kolovoza 2020.

USPJEŠAN VIKEND ZA DRUGOLIGAŠE

Ekipe  Limača, Mlađih Pionira i Pionira uspješne u pripremnim utakmicama odigranih ovoga vikenda....

NŠO MALA SUBOTICA - NŠ ZELENKO/DINAMO   6-1 (2-1)
"Uzvratnu" prijateljsku utakmicu odigrali su Limači naše Škole protiv ekipe "Zelenko/Dinamo". Nakon prošlotjednog poraza u utakmici odigranoj u Novakovcu, danas potpuno drugačija slika na terenu i dijametralno suprotan ishod. Ostvarena je uvjerljiva pobjeda od 6-1, nakon predstave koja je obilovala dobrim potezima i igrom koja je materijalizirana pogotcima. Konkretni smo bili pred golom gostiju, stvorili smo pregršt prilika i lako se moglo dogoditi da rezultat bude dvoznamenkasti. Samopouzdanje naših igrača i sigurnost u igri nije bila poljuljana ni vodstvom gostiju od 0-1, nakon slobodnog udarca. Taj je pogodak jedino vrijedno spomena što se gostiju tiče. Sve ostalo pripada našoj ekipi, u kojoj su svi igrači bili na zavidnoj razini no golovima su se istaknuli Vito Horvat(3), Sven Križan, Sebastian Vidović i Otto Bernat Otovčević, Idućeg vikenda starta prvenstvo, a u goste nam stiže "Podravina" iz Ludbrega.
Igrali su:Abel Taradi, Otto Bernat Otovčević, Roko Plantak, Kevin Vurušić, Lucian Cvrtnjak, Sebastian Vidović, Gabrijel Sovar, Vito Horvat i Karlo Bedić(Teo Dominić, Noah Gregorinčić, Marin Plaftak, Sven Križan).
Trener:Tomislav Podgorelec.
NŠO MALA SUBOTICA  -  NŠ MEĐIMUREC/SLOBODA  4 - 3 (1-1)
U Nedjelju U-15 Pioniri u pripremnoj utakmici odigranoj u Držimurec/Strelcu ugostili smo ekipu NŠ Međimurec/Sloboda . Utakmica je bila otvorena brzim vodstvom gostiju koji su poveli već u 2 min. igre sa 0-1. To vodstvo nas nije omelo već smo počeli igrati svoju prepoznatljivu povezanu igru i u 6 min. igre poravnavamo rezultat na 1-1 , strijelac gola je Taradi M. nakon ubaćaja Cirkvenčić F. Do poluvremena igrao se kvalitetan nogomet obiju ekipa, igralo se borbeno sa kvalitetnim proigravanjima u kojima smo mi stvorili kvalitetnije prilike za gol ali smo bili neprecizni, tako da poluvrijeme završava početnim golovima a to je 1-1. U drugom poluvremenu početni dio je naša bolja igra na terenu gdje stvaramo u tri navrata čiste gol prilike ali ih promašujemo , da bi gosti to kaznili sa kontrama u 53 min. igre kada dolaze u vodstvo od 1-2 i u 55 min. igre dolaze do vodstva od 1-3. Naša ekipa iako je bila u minusu od 2 gola , nastavila je još kvalitetnije igrati , što je donijelo smanjenje rezultata u 58 min. igre kada Horvat P. proigrava do Antonović A. koji postiže gol za 2-3. Ofanzivna i kvalitetna igra nastavljena je i dalje , što nam je donijelo poravnanje rezultata na 3-3 u 64 min. igre kada Horvat P. proigrava loptu do Bartolić M. koji postiže gol . Samo 2 min. nakon poravnanja dolazimo do potpunog preokreta i u 66 in. igre postižemo gol za 4-3 nakon ispucane lopte našeg golmana Horvat T. , Juras N. biježi obrani i postiže gol što je bio i na kraju  gol odluke. U ovoj kvalitetnoj utakmici obije ekipe doprinjele su draž nogometa sa golovima i preokretima u igri što im treba čestitati a posebito našoj , kada i gubiš utakmica nije odlučena to je još jedan plus , karakter i moć ekipe.
Strijelci: 0-1    2  min.
             1-1    6   min. Taradi M. - asi. Cirkvenčić F.
             1-2   53 min.
             1-3   55 min.
             2-3   58 min. Antonović A. - asi. Horvat P.
             3-3   64 min. Bartolić M. - asi. Horvat P.
             4-3   66 min. Juras N. - asi. Horvat T.
Igrali su: Horvat T. - Juras L.(36 min. Vrbanec K.) - Toplek M. - Žinić D.(58 min.Juras L.) - Cirkvenčić F.(65 min. Juras N.) - Antonović A. - Horvat P. -Juras N.(48 min. Toplek S.) - Taradi M. - Jančec G. - Kerovec D.(48 min.Bartolić M.)
Trener:Stjepan Makar

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.