29. rujna 2016.

USPJEŠNO ČETVRTO KOLO KVALITETNE LIGE,ML.PIONIRI I PIONIRI VODEĆI U SVOJIM SKUPINAMA

Mlađi Pioniri i Pioniri pobjedama osigurali vodeće pozicije u svojim skupinama Kvalitetne lige,Limači upisali prva tri boda,poraz Početnika i Juniora.....

 

Kada se okrenemo prošlom vikendu i pogledamo rezime rezultata svih kategorija možemo reći da je još jedan uspješan vikend za nama. Mlađi Pioniri pobjedom zadržali vrh tablice te kao neporaženi čvrsto drže poziciju br.1.Hrabrost i izuzetna borbenost krasi ovu ekipu što su nam do sada prikazali na terenu. Kvalitetni u obrani,efikasni u napadu pravi je recept koji primjenjuju igraći da bi došli dobrih rezultata. S pravom očekujemo od ove ekipe nastavak ovog odličnog niza jer idemo u goste posljednjoj ekipi lige,no pravi znalci nogometa i treneri znaju da su takve utakmice najgore i vrlo opasne.Nadamo se da trener zajedno sa igračima ima recept za protivnika pa da se još više učvrstimo na vrhu tablice.Utakmica 5.kola sa ŠN Sveti Juraj na Bregu igra se u nedjelju sa početkom u 9.30 sati na igralištu u Zasadbregu.

Pioniri nakon slabe predstave protiv Sloge prošlog kola, ove nedjelje u domaćoj utakmici protiv kvalitetnog protivnika odigrali su odličnu utakmicu i pokazali da je ono bio samo jedan loš dan.Petarda u golu gostiju dovoljno govori o našoj kvaliteti.Pristup odličan,agresivno na loptu od prve minute pokazalo se bio je ključ pobjede koja nas je opet vratila navrh tablice.Nadamo se da je ovo uvertira u još bolje igre jer u 5.kolu igramo sa još jednom vrlo kvalitetnom ekipom ŠN Sveti Juraj na Bregu.Dobra i čvrsta ekipa i u toj utakmici isto bez kvalitetnog ulaza neće biti rezultata a naši igrači pokazali su da su sposobni. Utakmica se igra u nedjelju sa početkom u 10.45 sati na igralištu u Zasadbregu.

Otvorilo se i Limačima u četvrtom kolu prva tri boda za poticaj u slijedećim utakmicama.Nije da su do sada bili tako loši nego naprotiv skoro sve su se do sada utakmice dosta kvalitetno odigrale no pomanjkanje sportske sreće i previše solo pogrešaka razlog je što ova ekipa nema na kontu barem još koji bod. Priliku imaju u 5 kolu kada su isto gosti ŠN Sveti Juraj na Bregu i igraju sa ekipom protiv koje se može dignuti samopouzdanje za slijedeće akcije.Utakmica se igra u nedjelju sa početkom od 10 sati na igralištu u Vučetincu.

 

Ekipa Početnika izgubila je svoju utakmicu protiv kvalitetnijeg i malo malo starijeg protivnika.Vidjelo se da su naši igrači bojažljivi u duelima i teško pariraju trkom i protokom lopte. No i to je dio nogometnog odrastanja pa ne treba previše žalovati.Najmlađi su se trudili i pokušavali ali nije išlo.Priliku za bolji rezultat imaju u subotu.Igraju sa ekipom koja se može dobiti i eventualna pobjeda može malo podići vjeru u sebe.Utakmica protiv NŠ D.Kraljevec/Goričan igra se u Čakovcu sa početkom od 14 sati na igralištu SRC-a Mladost.

 

Juniorima još jedan poraz stigao je nakon što smo u nekompletnom sastavu bili gosti ekipi Nogometaš 13 iz Podturna. Nije alibi nekompletna ekipa nego to je rezultat onoga što su si sami igrači tjedan dana prije skuhali na domaćem terenu(bezvezni kartoni).No solidno se igralo i stvarale su šanse sve do 20 min.pred kraj utakmice.Tada stupa na scenu ne treniranje velike većine igrača.Disciplina je bila na kvalitetnom nivou ali nije to bilo dovoljno za nešto više od zasluženog poraza. Opet pišemo i i tako ćemo nastaviti u tom tonu za ove igrače da stvarno moraju shvatiti da bez treninga i jednog kvalitetnog sportskog života nema nade za njih. Nemoć većine dolazi samo zbog toga jer je većina igrača bez treninga a tako se ne može baviti sportom.Još nije kasno za promjene načina sportskog života ovih mladih ljudi ali to moraju sami shvatiti. U 5.kolu domaćini smo ekipi NŠ Graničar/Vidovčan a utakmica se igra u subotu sa početkom u 16 sati na igralištu NK Spartak-a.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.