NATJECATELJSKA SEZONA 2022/2023 
8. travnja 2023., 10:00
NK RUDAR Mursko Središće
1 - 3
NŠ OPĆINE MALA SUBOTICA
IGRALIŠTE NK DINAMO Palovec
LIMAČI U11

Izvješće

 

U subotu  08.04. odigrana je utakmica Druge lige Središte sjever za mladež kategorije U11.
Naši igrači ostvarili su vrlo važnu pobjedu u kvalitetnoj ligi za mladež u Murskom Središću kod renomirane ekipe NŠ Rudar. Odlična utakmica u kojoj su igrači obje momčadi igrali vrlo borbeno i motivirano. U takvoj igri bilo je puno prilika za obje ekipe. Domaćini su prvi poveli nakon dobro slučajnog pogotka iza daljine kada se lopta nesretno od našeg igrača odbila u vratnicu pa u naš gol. No naši igrači su izgleda naviknuti tek nakon primljenog pogotka počinju igrati brže te podižu razinu igre na  kvalitetniji nivo . U vrlo kratkom vremenu postižu izjednačujući pogodak i ubrzo nakon toga postižu pogodak za vodstvo. Borbenost i velika želja za pobjedom naše ekipe je nagrađena trećim pobjedničkim pogotkom te utakmica završava pobjedom naše ekipe  3:1.
Veseli nas činjenica da je naša kategorija U11 počela igrati dobro, zrelije unatoč kvalitetnijim protivnicima sa kojima se takmiče u Drugoj ligi sjever središte za mladež, naročito u vrlo bitnim elementima  tehnike i taktike nogometne igre sa kvalitetno odigranim akcijama i kontranapadima.
Bitno je držati koncentraciju na kvalitetnoj razini, držati kvalitetan nivo igre tijekom cijele utakmice bez kritičnih perioda u igri i početničkih pogrešaka.
Trener :
Neven Kreslin

Lineup

Ime GLS Kartoni
1
2
3
4
5
14 Čurila Ante (c)
1
6
7
8
9
10
11 2
12
13