LIMAČI U11 MNS 
16. travnja 2023., 10:00
NŠ OPĆINE MALA SUBOTICA
1 - 3
NŠ SLOGA Čakovec
IGRALIŠTE NK OMLADINAC Strelec/Držimurec
LIMAČI U11

Izvješće

 

U nedjelju 16.04. odigrana je vrlo važna utakmica u kojoj su snage odmjerili prvoplasirana ekipa iz Čakovca NŠ Sloga sa 46 osvojenih bodova i naša ekipa NŠO M.Subotica koja je trećeplasirana sa 39 osvojenih bodova
To je bila utakmica u kojoj su nogometaši NŠ Sloge pobjedom napravili veliki korak prema osvajanju naslova prvaka lige a našu ekipu udaljila na nedostižnih deset bodova razlike.
Gosti su stigli na utakmicu u kompletnom sastavu ,najkvalitetnijem mogućem sastavu dok je naša ekipa nastupila u nekompletnom sastavu igrajući sa većinom najmlađim igračima te igračima koji su se kasnije pristupili trenažnom procesu. Ali možemo sa velikim ponosom reći da su naši igrači hrabro i borbeno igrali po kiši, lošem vremenu i teškom terenu protiv trenutnog lidera lige.
Naši dečki su igrali vrlo kvalitetno i borbeno orijentirajući se na čvrstu i kompaktnu obranu sa kontranapadima.
Zahvaljujući velikoj borbenosti naših igrača prvo poluvrijeme završava neriješenim rezultatom 1 : 1 .
U drugom poluvremenu opet inicijativa gostiju i veliki pritisak na našu ekipu ali naši igrači ne posustaju te igraju vrlo kvalitetnu obranu. Nažalost u drugoj polovici drugog poluvremena utakmicu je presudila činjenica što smo imali samo jednu zamjenu i nismo mogli osvježiti momčad u ključnim trenucima utakmice te je ponestalo je snage i koncentracije. Gosti postižu još jedan pogodak iz velike gužve nakon kornera te treći pogodak postižu iz slobodnog udarca i uz veliko veselje slave njima vrlo bitnu pobjedu. Pristup prema utakmicama, dolazak na utakmice je vrlo bitan u dugoročnom razvoju mladih igrača. Utakmicu daju vrlo bitnu formu u oblikovanju mladog igrača te natjecateljski podražaj podiže kvalitetu razine tehnike i taktike nogometne igre.Utakmica potiče igrača da sve naučeno i istrenirano odnosno uvježbano prikaže na utakmici .Ne može se dolaziti na utakmice jednom možda dvaputa mjesečno samo kada su idealni vremenski uvjeti i kada nema nikakvih drugih aktivnosti osim nogometa.
Kada se nogometna utakmica i trening nalazi na posljednjem mjestu prioriteta garantirano takva djeca neće moći pratiti sve veće fizičke i tehničke zahtjeve nogometne igre. Ako netko nije siguran da li želi pokušati " postati nogometašom bolje neka odustane od daljnjeg treniranja.
 
Edson Arantes do Nascimento , poznatiji po nadimku Pelé, smatra se najboljim igračem u povijesti nogometa  je izjavio :
" Uspjeh nije slučajan. To je naporan rad, ustrajnost, učenje, žrtvovanje i iznad svega ljubav prema onome što radite ili učite raditi. "
Trener : Neven Kreslin , prof.

Lineup

Ime GLS Kartoni
1
2
3
4
5
6 1
7
8
9
10
11