Placeholder
NATJECATELJSKA SEZONA 2022/2023 
20. travnja 2023., 18:00
NŠ DINAMO/ZELENKO
1 - 3
NŠ OPĆINE MALA SUBOTICA
Igralište Domašinec
MLAĐI PIONIRI U13

Izvješće

 

U četvrtak  20.04. odigrana je utakmica Druge lige Središte sjever za mladež kategorije U13 na terenu Dinama iz Domašinca. Odlična utakmica u kojoj su igrači obje momčadi igrali vrlo borbeno i motivirano. U takvoj igri bilo je puno prilika za obje ekipe. Domaćini su prvi imali priliku na samom početku utakmice ali je naš golman Teo Dominić odlično reagirao. Terenska inicijativa je bila na strani naše ekipe ali su ponekad naši igrači ostavljali previše prostora domaćoj ekipi za brze kontranapade. U prvom poluvremenu promašujemo nekoliko izvrsnih prilika kada su se naši igrači  našli u situaciji jedan na jedan sa protivničkim golmanom ali nažalost nije bilo koncentracije. Drugo poluvrijeme naša ekipa igra bolje , vrlo organizirano u sredini terena sa konkretnim završnicama te vrlo brzo postižemo dva pogotka preko igrača Sebastijana Vidović.
U potpunoj dominaciji u nespretnoj situaciji neoprezno rušimo domaćeg igrača u našem šesnaestercu te domaćini smanjuju vodstvo iz kaznenog udarca. U narednim minutama situacija na terenu se bitno mijenja. Domaćini sve nade polažu u napad igraju vrlo ofanzivno i otvoreno .
Riskiraju igrajući visoki presing ne dozvoljavajući našim igračima da iznose loptu i organiziraju napad. Naša ekipa igra disciplinirano i borbeno te iz kontranapada Vito Horvat u posljednjim minutama utakmice postiže pogodak kojim potvrđuje pobjedu naše ekipe .
Veseli nas činjenica da je naša "pomlađena"  kategorija U13 pobijedila dvije utakmice zaredom te na taj način dečki pokazuju ozbiljnost i visoku razinu motiviranosti ali i zajedništva na utakmicama ali i treninzima..
Trener: Neven Kreslin , prof.

Lineup

Ime GLS Kartoni
1
2
3
4 2
5
6
7
8 1
9
10
11
12
13