Placeholder
NATJECATELJSKA SEZONA 2022/2023 
30. travnja 2023., 10:00
NK TRNAVA
2 - 4
NŠ OPĆINE MALA SUBOTICA
PREDPOČETNICI U7

Izvješće

Predpočetnici su ovoga vikenda protiv NŠ Trnava u Donjem Kraljevcu odigrali "duplu utakmicu". Naime, dogovorom dvojice trenera, zbog brojnosti obiju ekipa i u svrhu što veće minutaže za djecu, odigrana su paralelno dva susreta na dva terena. U obje te utakmice pokazali smo da smo bolja i kvalitetnija ekipa od domaćina i u obje smo utakmice izašli kao pobjednici. U susretu nominalno prvih momčadi pobijedili smo rezultatom 2-4(4 gola Ilana Horvata), ali bi rezultat sigurno bio puno izraženiji da se domaćini nisu vodili "odlukom" da se utakmica igra na manje golove(što je zapravo pravilo za vrtićke lige ili U7 kategoriju ali u 4+1 formaciji). No bilo kako bilo, uspjeli smo i na te manje golove postići onoliko golova koliko je bilo potrebno za pobjedu, uz još pregršt udaraca koji nisu pogodili okvir gola.
Paralelno s tom utakmicom se igrala utakmica "B momčadi" u kojoj smo izdominirali protivnika i visoko ga porazili rezultatom 1-14, uz 8 golova Bartola Novaka, 3 Stjepana Škvorca, Orina Ciglara i 1 Tina Đulaja.
Svim igračima s oba terena iskrene čestitke za nastup i igru.
Igrali su: David Tkalec, Viktor Švenda, Vito Mesarić, Luka Krčmar, Ilan Horvat, Sandro Cvrtnjak, Tin Horvat, Bartol Novak, Orin Ciglar, Tin Đulaj, Stjepan Škvorc, Roko Sabol, Mateo Vinković, Luka Đunđek. Trener: Tomislav Podgorelec.
Nedostajali: Leona Mihinjač, Istok Jekić, Rajan Srnec, Artur Melkojan, NIk Dominić, Lukas Mišić.

Lineup

Ime GLS Kartoni
1
2
3
4
5 1
6
7
8
9 3
10 4
11 8
12
13 1