Placeholder
NATJECATELJSKA SEZONA 2023/2024 
1. rujna 2023., 18:00
NŠ OPĆINE MALA SUBOTICA
4 - 1
ŽNK NŠ MEĐIMURJE
IGRALIŠTE NK OMLADINAC Strelec/Držimurec
LIMAČI U11

Izvješće

 

U petak 01.09. naši igrači kategorije U11 odigrali su prvu prvenstvenu utakmicu nogometne sezone 2023/2024 te su ugostili djevojčice iz ŽNK Međimurje Čakovec . Iako se cijelo vrijeme igralo na protivnički gol možemo biti zadovoljni igrom do rezultata 3-0. Nakon toga naša ekipa počinje igrati previše opušteno te gube ritam i kontrolu nad utakmicom.

Djevojčice  koriste opuštanje naše ekipe te igraju vrlo čvrstu i gustu obranu i u toj zoni bilo jako teško razigravati i stvarati prilike. Kao nagradu za takvu požrtvovanu igru gošće iz Čakovca smanjuju rezultat iz slobodnog udarca koristeći nepažnju našeg golmana.

Do kraja prvog poluvremena rezultat se nije mijenjao. U drugom poluvremenu igramo bolje. Imali su naši igrači nekoliko kvalitetnih udaraca sa vanjskih pozicija, bilo je i nekoliko naših velikih promašaja što se realno ne bi smjelo događati jer nas očekuje vrlo teško gostovanje kod Sloge Čakovec i naša ekipa mora igrati koncentriranije i taktički discipliniranije.
Nakon kvalitetno odigranih pripremnih utakmica, malo smo lošije odigrali ovo 1.kolo prvenstva  i realno nismo mogli parirati u duel igri fizički jačim curama. Ostaje nepoznanica zašto su naši igrači uporno ulazili u duele i bespotrebne driblinge sa previše izgubljenih lopti. Vjerojatno su naši dečki nešto htjeli dokazati ali nažalost nije baš ispalo uspješno.
Pobjeda naše ekipe nije uopće bila upitna od samog početka utakmice te na kraju naša ekipa zasluženo osvaja prve bodove ali moglo se puno više golova postići i kvalitetnije igrati.
Već u nedjelju naša ekipa ima novu priliku za  dokazivanje.

Trener : Neven Kreslin , prof.

Lineup

Ime GLS Kartoni
1
2
3
4
5
6
7
8 1
9
10 1
11
20 Tizaj Dorian (c)
1
12 1
13