Placeholder
NATJECATELJSKA SEZONA 2023/2024 
14. svibnja 2024., 18:30
NŠ BAT
2 - 4
NŠ OPĆINE MALA SUBOTICA
Igralište Novo Selo Rok
LIMAČI U11

Izvješće

 

U prvom poluvremenu naša ekipa je propustila realizirati nekoliko izglednih prilika, najviše zasluga je imao domaći golman koji je branio izvrsno te odličnim reakcijama nije dopuštao da se naša ekipa rezultatski odvoji od domaćih. Početak utakmice je bio dobar , odmah smo u prvih nekoliko minuta postigli dva pogotka, imali terensku inicijativu ali su naši igrači previše komplicirali u završnici napada. Domaćini su iz nekoliko kontranapada uspjeli postići pogodak te smanjiti rezultat utakmice na gol razlike u korist naše ekipe. Zahvaljujući čvrstoj obrani i opasnim kontranapadima uspjeli su održavati utakmicu u neizvjesnosti. Naši igrači su igrali vrlo disciplinirano strpljivo i motivirano te postižu još jedan pogodak pred kraj prvog poluvremenu.
U drugom poluvremenu zatvorenija igra naše momčadi gdje prepuštamo inicijativu domaćinima te se naša ekipa orijentira na kontranapade i čvrstu obranu.
U takvoj dinamici igre domaćini uspijevaju svojim drugim pogotkom na utakmici smanjiti naše vodstvo ali naša ekipa se uspjela obraniti
 zahvaljujući našem golmanu Grgi koji je također bio vrlo uspješan na utakmici te obranio nekoliko vrlo zahtjevnih udaraca odnosno prilika domaćina.
Četvrtim pogotkom na utakmici definiramo krajnji rezultat utakmice te bilježimo zasluženu pobjedu koja našu ekipu drži u vrhu lige MNS -a kategorije U11 NSM-a
Trener : Neven Kreslin

Lineup

Ime GLS Kartoni
1
12 Kamenić Grga (c)
2
3
4 1
5
6
7
8
9
10
11
12 2
13 1
14
15