NATJECATELJSKA SEZONA 2024/2025 
10. listopada 2024., 20:00
NŠ DONJE MEĐIMURJE
5 - 4
NŠ OPĆINE MALA SUBOTICA
Igralište Donji Vidovec
JUNIORI U19

Izvješće

Vrlo zahtjevna utakmica koja se igrala po kišovitom , vjetrovitom i teškom vremenu u Donjem Vidovcu u 20:15 h navečer.Nažalost na utakmici nije bio dovoljan broj naših igrača , većina ih nije mogla doći zbog školski obaveza te udaljenosti mjesta odigravanja .Iako smo utakmicu započeli s devet igrača ,već u 3.minuti iznenađujemo domaće igrače te iz odlično odigrane akcije postižemo prvi vodeći pogodak na utakmici.Nakon 15 minuta dolazi nam još jedan igrač pa igramo utakmicu s desetoricom.Naša ekipa je igrala vrlo disciplinirano te u 40 minuti nakon sličnog scenarija kao u prvom poluvremenu postižemo naš drugi pogodak na utakmici .U prvom poluvremenu smo mogli vrlo lako postići još jedan pogodak, ali je sudac sudio zaleđe na čuđenje svih aktera u ovoj utakmici .
U drugom poluvremenu naša ekipa i dalje pruža dobar otpor, domaći smanjuju rezultat u 53 minuti na 1 : 2 .U istoj minuti postižemo naš treći pogodak i u 58 minuti četvrti pogodak . Rezultat utakmice je 4 : 1 za našu ekipu 30 minuta do kraja utakmice .Tada nažalost počinje cirkus, dolazi presudno razdoblje u kojem našoj ekipi nije dosuđen regularni kazneni udarac čijom realizacijom bi se možda uspjeli odmaknuti na nedostižnu razliku s obzirom na vrijeme preostalo do kraja utakmice .
Umjesto toga domaćini postižu neregularan pogodak u 65 minuti . Domaća ekipa potaknuta neravnopravnim suđenjem radi pritisak. Ne sudi nam se povlačenje, tolerira se gruba igra na našim igračima dok se domaćinima svaki kontakt dosuđuje jer jedino su na taj način domaći igrači mogli ugrožavati naš gol. Iako su naši igrači igrali s igračem manje i bez zamjena vrhunski su odrađivali defenzivne zadatke te prijetili kontranapadima.Nažalost iz prekida primamo golove u 72 i 78 minuti te je rezultat 4 : 4 .U 89 minuti domaćini postižu i posljednji pogodak na utakmici te pobjeđuju 5 : 4.

Trener: Neven Kreslin, mag.cin.

Lineup

Ime GLS Kartoni
1 2
2
3
4
5 1
6 1
7
8 Žuti karton
9
10
11
12