Placeholder
NATJECATELJSKA SEZONA 2021/2022 
9. listopada 2021., 10:00
NK NOVI MAROF
0 - 3
NŠ OPĆINE MALA SUBOTICA
IGRALIŠTE NK DINAMO Palovec
LIMAČI U11

Izvješće

 

 

 

U11 ekipa  postigla 3 gola za 3 boda. Svi igrači pokazali su veliku borbenost  po hladnome vremenu te je time i rezultat pokazatelj dobre igre. Smatram da smo većim dijelom utakmice bili bolja momčad. U prvome poluvremenu nizale su se prigode s jedne i druge strane, domaćin više u početnom dijelu utakmice, da bi naša ekipa se probudila te u 20 minuti postigla pogodak. Akciju je pokrenu Karlo , lopta je došla do drugog veznog igrača Antea koji dobrim udarcem loptu posprema u protivnički gol. U 25.minuti Lucijan izvodi korner, naši igrači ne uspijevaju loptu pospremiti u gol, ali na slabo izbijenu loptu natrčava kapetan Ivano u snažnim udarcem( uz malo sreće) lopta se opet nalazi iza domaćeg vratara te na odmor odlazimo s vodstvom 2-0

U drugo poluvrijeme krenuli smo s dosta izmiješanom ekipom, ali i unatoč tome, igra je bila zadovoljavajuća. Teo je siguran na golu, a Andrija i Ivano u obrani. Imamo nekoliko prigoda za postizanje zgoditka. Marin i  Karlo ne uspijevaju okruniti dobre akcije da bi u 41.minuti Sven postigao gol za 3-0. Dobar udarac izvana u sami kut gola.

Nakon toga domaćin staje , a mi radimo izmjene da svi igrači imaju podjednaku minutažu, te su dečki utakmicu priveli kraju bez primljenog gola. Pohvala svima na zalaganju.

 

Nedostaju: Ivan Fran Botić, Brodarić Deni

Trener: Ružić Petar

 

Lineup

Ime GLS Kartoni
1
2
3
4
5 1
6
7 1
8
9
10
11
18 Horvat Ivano (c)
1
12